?>
کد خبر: 221184
A

دستگیری ۶۴۰ معتاد متجاهر و ۱۸۲ خرده‌فروش مواد مخدر در البرز

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر البرز از اجرای طرح آرامش در شهر و ‌کشف ‌‌۱۳۶ کیلوگرم انواع مواد مخدر در نقاط مختلف ‌استان خبر داد‎.

دستگیری ۶۴۰ معتاد متجاهر و ۱۸۲ خرده‌فروش مواد مخدر در البرز

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، سرهنگ علی سلیم‌پور  با اعلام این خبر اظهار کرد: از آن جایی که یکی از دغدغه‌ها و مطالبات مردمی در حوزه امنیت اجتماعی، جمع آوری معتادان متجاهر و پاکسازی اماکن عمومی و تفرجگاه‌ها و بوستان‌ها از وجود این دسته از افراد است؛ طرح آرامش در شهر به مدت ۷۲ ساعت در نقاط مختلف استان به مرحله اجرا گذاشته شد.

وی با اشاره به اینکه در این طرح ۱۳۶ کیلو و ۲۹۲ گرم انواع مواد مخدر کشف شده است، افزود: ۱۸۲ نفر خرده فروش مواد مخدر در این طرح دستگیر شده‌اند.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر البرز بیان کرد: در اجرای این طرح ۶۴۰ نفر معتاد متجاهر جمع آوری و در اختیار کمپ‌های ترک اعتیاد قرار داده شدند.

سرهنگ سلیم‌پور در پایان با بیان این که یکی از دغدغه‌های مهم پلیس، مقابله با سوداگران مرگ و پاک کردن چهره شهر از وجود معتادان متجاهر است، گفت: پلیس در راستای مطالبات به حق شهروندان این موضوع را با تمام توان دنبال خواهد کرد.

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر