کلاهبرداری در قالب میوه و جوراب فروشی
فرمانده انتظامی البرز اعلام کرد: اعضای باند اسکیمری که در قالب بساط میوه فروشی و جوراب فروشی ، اقدام به کپی کارت های بانکی مردم کرده بودند در این استان دستگیر شدند و در تحقیقات تکمیلی پلیس تاکنون به کپی برداری از کارت های بانکی یک هزارو ۳۰۰ نفر از شهروندان اعتراف کرده اند.

به گزارش سایت دیدهبان ایران؛سردار "حمید هداوند" روز شنبه گفت: در پی ارجاع چند فقره پرونده برداشت غیرمجاز از حساب شهروندان به پلیس فتا استان، بررسی موضوع به صورت جدی در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت.
وی افزود: ماموران با انجام اقدامات پلیسی متوجه شدند متهمان با این شیوه که ابتدا کارت بانکی خریداران را در دستگاه کشیده و سپس به آنان اعلام می کنند کارتخوان مشکل دارد و پول نقد بدهید اقدام به کپی کارت بانکی افراد می کنند.
هداوند اضافه کرد: در ادامه با انجام اقدامات اطلاعاتی و پلیسی هویت سه نفر از عاملان این کلاهبرداری ها شناسایی و همه آن ها در چند عملیات غافلگیرانه دستگیر شدند.
فرمانده انتظامی استان البرز اظهار کرد: متهمان در تحقیقات تکمیلی پلیس تاکنون به کپی برداری از کارت های بانکی یک هزارو ۳۰۰ نفر از شهروندان اعتراف کرده اند و تلاش برای شناسایی مالباختگان پرونده ادامه دارد.
فرمانده انتظامی البرز اعلام کرد: اعضای باند اسکیمری که در قالب بساط میوه فروشی و جوراب فروشی ، اقدام به کپی کارت های بانکی مردم کرده بودند در این استان دستگیر شدند.
وی گفت: مبلغ کلاهبرداری صورت گرفته توسط این باند ۲۰ میلیارد ریال برآورد میشود.
هداوند اضافه کرد: متهمان پس از تکمیل پرونده برای انجام مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شده اند.