جزئیات آخرین سفر الهه؛ از کارت به کارت تا ردیابی موبایل دوم
قاتل الهه حسیننژاد پس از ارتکاب جنایت با رصدهای اطلاعاتی و مخابراتی پلیس دستگیر شد و زوایای پنهان این پرونده روشن شد.

به گزارش سایت دیدهبان ایران، اواسط خردادماه امسال، فقدان دختر جوانی به پلیس گزارش داده شد که به دنبال اعلام این خبر، تحقیقات تخصصی تیم جنایی آغاز شد.
تیم جنایی خیلی زود با رصدهای اطلاعاتی تنها متهم پرونده را به دام انداختند و به دنبال اعترافات اولیه او موفق به کشف جسد دختر جوان شدند اما قاتل پس از ارتکاب جنایت چهکاری انجام داد و نحوه دستگیری چگونه انجام شد.
الهه پس از سوار شدن بر خودروی سمند در میدان آزادی، ابتدا روی صندلی عقب خودروی قاتل نشسته بود، اما وقتی فهمید راننده میخواهد مسافر دیگری را به مقصد اسلامشهر سوار کند، برای راحتی بیشتر به صندلی جلو آمد. پس از 20دقیقه انتظار، مسافر دیگری پیدا نشد، الهه به دلیل عجلهداشتن، از راننده خواست حرکت کند.
الهه در مسیر، کرایه را بهصورت اینترنتی از طریق تلفن همراه برای راننده واریز کرد. خودروی قاتل بدون مسافر دیگری به اسلامشهر میرسد و آنجا الهه از او میخواهد با دریافت مبلغی دیگر، او را به قائمیه (محل سکونت الهه) برساند.
در طول مسیر با یکی از دوستانش با موبایل در حال گفتوگو بوده است که به گفته متهم، همین تماس تلفنی سرآغاز گفتوگویی میان آنها شد که در نهایت به درگیری کشیده شد.
قاتل پس از وارد آوردن ضربات چاقو و ارتکاب قتل در محدوده قائمیه، به مسیر خود تا بیابانهای اطراف فرودگاه ادامه داد. سپس با رها کردن جسد در آن منطقه، چند متر دورتر موبایل مقتول را از خودرو به بیرون پرتاب و با عجله محل را به مقصد مخفیگاهش در خیابان نواب ترک کرد.