کد خبر: 227815
A

کندوان و هراز یک‌طرفه شدند

رئیس پلیس راه مازندران با اشاره به ترافیک سنگین محورهای مواصلاتی در پی بازگشت مسافران از یک‌طرفه شدن کندوان و هزار خبر داد.

کندوان و هراز یک‌طرفه شدند

به گزارش سایت دیده‌بان ایران؛سرهنگ هادی عبادی رئیس پلیس راه مازندران با بیان اینکه با توجه به بازگشت مسافران هم‌اکنون شاهد افزایش حجم تردد در جاده‌های شمالی هستیم، اظهار داشت: ترافیک در محورهای مواصلاتی کندوان، هراز و سوادکوه از مسیر شمال به جنوب سنگین است.

وی افزود: در اجرای اعمال محدودیت‌های ترافیکی تردد کامیون کشنده و موتورسیکلت‌ها در محورهای مواصلاتی تا ساعت 6 صبح فردا شنبه هفتم تیر ممنوع است.

 

رئیس پلیس راه مازندران از یک‌طرفه شدن کندوان خبر داد و گفت: این اعمال محدودیت‌ از ساعت 12 ظهر امروز دستور کار قرار گرفته و تا تخلیه بار ترافیکی ادامه دارد.

 

عبادی تردد در محور هراز را سنگین و روان بیان و عنوان کرد: این حجم تردد در محدوده‌های لاسم، آب اسک، سپاسد، تونل تکاوران و چلاو مشاهده می‌شود. 

 

وی از یک‌طرفه شدن مقطعی محور هراز خبر داد و گفت: با توجه به افزایش حجم تردد و اعمال محدودیت مسافران و رانندگان با همکاران پلیس راه همکاری داشته و با صبر و حوصله به رانندگی کنند تا سفر خوشی را پشت‌سر بگذرانند.

 

 

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر