انتقاد از عدم برخورد با تهمت زنندگان به فرماندهان شهید / چرا با کسی که پدر شهید یکی از وزیران را کمونیست میخواند، برخورد نمیکنید؟
چگونه است اگر کسی در خیابان و مجامع عمومی به دیگری دشنام بدهد، تهمتی بزند، افترایی ببندد، به ناموسش تعرضی کند، با شدیدترین شیوه ممکن با او برخورد میشود، کار به پلیس ۱۱۰ و شکایت و دادسرا میکشد و دادگاه او را محکوم و مجازات میکند، اما همین کار اگر در روزنامهای و نشریهای صورت بگیرد، شدت و شیوه برخورد با او متفاوت میشود؟ چه تفاوتی بین او دو رفتار است؟

به گزارش سایت دیده بان ایران ؛روزنامه جوان نوشت: چگونه است که تهمت و دشنام خیابانی به پدر یک شهروند بیمجازات نمیماند، اما در فضای بیدروپیکر مجازی کسانی که پدر یک وزیر[وزیر راه و شهرسازی دولت چهاردهم] را که در دفاع مقدس به شهادت رسیده است با عنوان کمونیست وابسته به شوروی و عاشق لنین معرفی میکنند و به سرنوشت متعالیاش تعمداً اشاره نمیکنند، رها و آزادند؟
این افراد اگر توییتر در زمان شاه هم بود و فضای مجازی احتمالی آنزمان هم مثل دوران جمهوری اسلامی بیصاحب بود، مطمئناً بعد از اینکه کسانی مثل طیب در زندان درآستانه شهادت بودند، با گرفتن پروژههای نانوآبدار از رژیم پهلوی توییت میزدند: «آقای طیب حاجرضایی فردی که به شرابخواری و قمهکشی شهره است، از آیتالله روحالله خمینی حمایت کرده است.»