کد خبر: 250818
A

استاندار تهران: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند

استاندار تهران گفت: در برخی مناطق سرانه آموزشی ما فقط ۱۶ متر و در برخی نقاط حتی زیر سه متر است. شرایطی داریم که مدارس سه‌شیفته اداره می‌شوند.

استاندار تهران: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، شامگاه دوشنبه در دیداری مردمی در مسجد ابوذر دهستان سولقان، بر برنامه‌ریزی برای شناسایی و حل مشکلات مردم این استان تأکید کرد و گفت: بهترین ابزار برای رسیدن به این هدف، خود مردم هستند.

معتمدیان در این دیدار اظهار داشت: برای شناسایی و رفع مطالبات مردم، به ۱۶ شهرستان استان سفر کرده است.

وی یکی از مشکلات اساسی استان تهران را — علاوه بر «ناترازی انرژی» — کمبود کلاس درس عنوان کرد و گفت: در دولت چهاردهم «نهضت مدرسه‌سازی» در دستور کار قرار گرفته است.

استاندار تهران با اشاره به اقدامات انجام‌شده گفت: در همین مدت، هزار و ۲۰۰ کلاس درس ساخته شد و با خروج اتباع غیرمجاز، سرانه فضای آموزشی در استان تهران بهبود یافته است.

وی افزود: خروج اتباع غیرمجاز موجب آزادسازی ۳۲۰۰ کلاس درس در پایتخت شده است.

معتمدیان با اشاره به ضرورت اجرای «طرح هادی» در روستاها، بر لزوم عمل مدیران به وعده‌ها برای رفع «مطالبات حداقلی مردم» تأکید کرد.

وی به درخواست مردم برای «عبور و مرور ایمن» در مسیر امامزاده داوود (ع) به عنوان یک مسیر مذهبی و گردشگری اشاره و بر اجرایی‌کردن طرح مناسب در این زمینه تأکید کرد.

استاندار تهران در بخش دیگری از سخنان خود به منطقه «کَن» با ۱۳ روستا و شغل غالب کشاورزی اشاره و بر ضرورت استقبال جدی از پیشنهاد ساخت «مدرسه کشاورزی» در این بخش تأکید کرد.

وی در عین حال با اشاره به «محدودیت‌های مالی، تحریم‌ها و مشکلات اقتصادی» کشور، بر تعیین اولویت‌ها با مشارکت مردم برای هدایت درست منابع محدود تأکید کرد.

معتمدیان بر ضرورت کاهش فاصله در توزیع امکانات در سطح استان تهران و تحقق عدالت در این زمینه تأکید و اظهار داشت: تهران به‌عنوان پایتخت نباید دچار کمبودهای جدی باشد.

وی به نابرابری سرانه آموزشی در مناطق مختلف اشاره و تصریح کرد: در برخی مناطق سرانه آموزشی ما فقط ۱۶ متر و در برخی نقاط حتی زیر سه متر است. شرایطی داریم که مدارس سه‌شیفته اداره می‌شوند.

معتمدیان در پایان با ارائه گزارشی از عملکرد آموزشی استان، گفت: نهضت مدرسه‌سازی با قدرت آغاز شده و استان تهران در این بخش پرچمدار است.

به گفته وی، رتبه استان از ۲۸ به ۲۱ ارتقا یافته، در هفت تا هشت ماه گذشته ۱۵۰۰ کلاس درس ساخته شده و سه هزار کلاس دیگر در دست اقدام است.

استاندار تهران همچنین از آزادسازی بیش از ۳۲۰۰ کلاس درس در چارچوب طرح ساماندهی اتباع خارجی غیرمجاز خبر داد و گفت: برای اولین‌بار سال تحصیلی را بدون بحران کمبود مدرسه آغاز کردیم.

وی افزود: سرانه آموزشی استان از ۵.۲۸ متر به ۵.۴۳ متر افزایش یافته و تراکم دانش‌آموزی در برخی کلاس‌ها از ۴۸ نفر به زیر ۳۰ نفر کاهش پیدا کرده است.

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر