قتل پزشک متخصص در اسلامآبادغرب بهدلیل اختلافات ملکی
فرمانده انتظامی اسلام آبادغرب از قتل یک پزشک متخصص قلب و عروق در این شهرستان به دنبال اختلافات ملکی خبر داد.
بهگزارش سایت دیده بان ایران ؛سرهنگ حیدر حق جویان در این خصوص گفت: به دنبال وقوع حادثه تیراندازی که شامگاه روز جمعه آبان در یکی از روستاهای شهرستان اسلام آبادغرب به وقوع پیوست، تیم هایی از ماموران پلیس به سرعت در محل حادثه حاضر شدند.
وی ادامه داد: پس از حضور پلیس در محل و انجام تحقیقات ابتدایی مشخص شد یک پزشک متخصص قلب و عروق در یکی از روستاهای اسلام آبادغرب از ناحیه سر مورد اصابت گلوله قرار گرفته و جان خود را از دست داده است.
حق جویان تصریح کرد: تحقیقات تکمیلی پلیس حاکی از این است که پزشک مقتول با برادر زادههای خود دچار اختلافات ملکی بوده است.
فرمانده انتظامی شهرستان اسلام آبادغرب با اشاره به اینکه دو نفر مظنون به قتل این پزشک هستند، از دستگیری یکی از آنها با تلاش ماموران پلیس خبر داد و گفت: تلاش برای دستگیری دیگر فرد مظنون ادامه دارد.
به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری پلیس، حق جویان گفت: پس از مشخص شدن زوایای مختلف پرونده قتل این پزشک اسلام آبادی، نتیجه به اطلاع عموم مردم خواهد رسید.