کد خبر: 256832
A
در پاسخ به دیده‌بان ایران مطرح شد؛

اردبیلی: هیچ زنی به‌عنوان گزینه منصوب شدن به‌عنوان معاون شهردار مطرح نبوده است/ ۱۱ درصد مدیران شهرداری زن هستند + فیلم

مریم اردبیلی، رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران در جمع خبرنگاران و در پاسخ به پرسش خبرنگار دیده‌بان درباره علت انتصاب نشدن یک زن به به‌عنوان معاون علیرضا زاکانی در طول دوره کنونی مدیریت شهری، گفت: تا جایی که در جریان هستم، زنان در گزینه‌های معاونت شهرداری تهران نبوده‌اند. البته در آینده این موضوع امکان‌پذیر است، اما الان جزو گزینه‌ها نبوده است. در آینده هم آقای شهردار و تیم شهرداری باید بررسی کنند که آیا براساس رزومه‌ها این شایستگی در میان زنان برای معاون شدن وجود دارد یا خیر. ولی هرگز این مسأله مطرح نبوده است که گزینه خانمی مطرح شده باشد و به دلیل زن بودن، خط خورده باشد. اگرچه اکنون ۱۱ درصد مدیران شهرداری تهران زن هستند و بیش از ۱۰۰ زن در سمت‌های مدیریتی شهرداری منصوب شده‌اند.

اردبیلی: هیچ زنی به‌عنوان گزینه منصوب شدن به‌عنوان معاون شهردار مطرح نبوده است/ ۱۱ درصد مدیران شهرداری زن هستند + فیلم

به گزارش خبرنگار دیده‌بان ایران، مریم اردبیلی، رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران امروز (سه‌شنبه ۲۵ آذر) در حاشیه جلسه شورای شهر در جمع خبرنگاران گفت: در پایان دوره گذشته مدیریت شهری، تعداد مدیران زن منصوب‌شده در شهرداری حدود ۷ درصد بود، اما در این دوره مدیریتی شهرداری تهران، این آمار روزبه‌روز افزایش یافت و امروز این آمار به ۱۱ درصد رسیده است. 

این مقام مسئول در شهرداری تهران ادامه داد: تعداد ۱۱ هزار و ۲۰۰ پرسنل زن در شهرداری فعالیت می‌کند، در حالی که کل پرسنل شهرداری حدود ۶۰ هزار نفر هستند و آمار ۱۱ درصدی مدیران زن منصوب‌شده در شهرداری نشان می‌دهد که نسبت خوبی در انتصابات مدیران زن در شهرداری وجود دارد. اگرچه من عقیده دارم ظرفیت خانم‌ها در شهرداری تهران به گونه‌ای است که امکان گسترش این مدیریت و ارتقای سطح آن وجود دارد. اگرچه اکنون بیش از ۱۰۰ خانم در پست‌های مدیریتی انتصاباتی که رده‌های تراز بالایی در شهرداری محسوب می‌شود، مشغول به انجام خدمت و تصمیم‌سازی هستند. 

وی خاطرنشان کرد: با توجه به دغدغه مقام معظم رهبری که فرمودند دغدغه ما این است که از ظرفیت خانم‌ها در سطوح عالی حکمرانی استفاده بهتری شود، ما هم حتماً این موضوع را در شهرداری تهران در دستور کار قرار می‌دهیم. دکتر زاکانی نیز بارها فرموده‌اند که بسیار مشتاقیم که از ظرفیت پیشرانی زنان در خلق تحول در مدیریت شهری استفاده کنیم. 

اردبیلی در پاسخ به این پرسش خبرنگار دیده‌بان ایران که چرا هیچ‌کدام از معاونان شهردار تهران زن نیستند و آیا هیچ‌وقت کسی از بانوان مطرح شد که به‌عنوان معاون شهردار انتخاب شود، اظهار داشت: تا جایی که در جریان هستم، زنان در گزینه‌های معاونت شهرداری تهران نبوده‌اند. مقام معظم رهبری فرموده‌اند که سهمیه‌های حقارت‌آمیز برای مدیریت زنان لازم نداریم. یعنی نباید به زنان ارفاق کنیم که به سطوح مدیریت برسند. هم در کل کشور و هم در شهرداری تهران به جرأت می‌توان گفت تعداد خانم‌های قابل توجهی برای این که عادلانه و به‌شایستگی در سمت‌های مدیریتی بالا منصوب شوند، وجود دارند. 

وی در پاسخ به این سؤال خبرنگار ما که آیا هیچ‌وقت اراده‌ای برای انتصاب معاون زن در دوره کنونی شهرداری تهران وجود داشته است یا خیر و آیا امکان دارد که در آینده یک معاون شهردار زن منصوب شود، خاطرنشان کرد: در آینده این موضوع امکان‌پذیر است، اما الان جزو گزینه‌ها نبوده است. در آینده هم آقای شهردار و تیم شهرداری باید بررسی کنند که آیا براساس رزومه‌ها این شایستگی در میان زنان برای معاون شدن وجود دارد یا خیر. ولی هرگز این مسأله مطرح نبوده است که گزینه خانمی مطرح شده باشد و به دلیل زن بودن، خط خورده باشد. البته تجربه تاریخی حضور خانم‌ها در پست‌های مدیریتی کمتر از آقایان بوده است و این تجربه جدیدی است که در نسل کنونی، پرتعداد تکرار می‌شود. 

منبع: دیده‌بان ایران

volumeVideo: 31.68M | durationVideo: 00:03:28
کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر