دانشجویان کارشناسی شهید بهشتی به خوابگاه‌ها مراجعه نکنند

همزمان با برگزاری غیرحضوری امتحانات پایان‌ترم دانشجویان کارشناسی، معاونت دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی با صدور اطلاعیه‌ای از دانشجویان خواست از مراجعه به خوابگاه‌ها خودداری کنند.

دانشجویان کارشناسی شهید بهشتی به خوابگاه‌ها مراجعه نکنند

به گزارش سایت دیده‌بان ایران؛ معاونت دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی در پی برگزاری غیرحضوری امتحانات پایان نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ برای دانشجویان مقطع کارشناسی با صدور اطلاعیه‌ای از این دانشجویان خواست از مراجعه به خوابگاه‌ها اکیداً خودداری کنند. متن اطلاعیه بدین شرح است:

قابل توجه دانشجویان محترم مقطع کارشناسی

پیرو ابلاغیه وزارت عتف و اطلاعیه مدیریت خدمات آموزشی دانشگاه مبنی بر برگزاری امتحانات پایان ترم جاری دانشجویان مقطع کارشناسی به صورت غیرحضوری (مجازی) و عدم ضرورت حضور آنان در خوابگاه‌های دانشجویی، از این عزیزان خواسته می‌شود از مراجعه به خوابگاه‌ها اکیداً خودداری کنند. ضمنا دانشجویان مقطع کارشناسی که در حال حاضر در خوابگاه سکونت دارند نیز باید در اولین فرصت و حداکثر تا ظهر روز پنجشنبه دوم بهمن ماه خوابگاه را تخلیه کنند.

در عین‌حال دانشجویان گرامی کارشناسی برای بردن وسایل و لوازم ضروری خود، می‌توانند در طول هفته، از ساعت 9 صبح لغایت 14 بعد از ظهر (بدون امکان اسکان در خوابگاه)، برای هماهنگی‌های لازم به دفاتر سرپرستی کوی مراجعه کنند.

 

ارسال نظر