جست‌وجو برای آخرین کوهنورد مفقودی ارتفاعات الوند باز هم بی‌نتیجه ماند

رئیس هیئت کوهنوردی استان همدان گفت: در پنجمین روز از تجسس‌ها هنوز هم هیچ اثری از آخرین کوهنورد مفقود شده ارتفاعات الوند پیدا نشده و جستجوهای امروز باز هم بی نتیجه ماند.

جست‌وجو برای آخرین کوهنورد مفقودی ارتفاعات الوند باز هم بی‌نتیجه ماند

به گزارش  سایت دیده‌بان ایران، رضوان سلماسی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در تجسس‌های امروز توسط تیم‌های تخصصی و حرفه‌ای هلال احمر و کوهنوردان زبده هیئت کوهنوردی استان تمام تمرکز تیم‌های عملیات، ادامه جست‌وجوی ارتفاعات «کلاغ لانه » بود و تیم‌ها در این منطقه مستقر شدند.

وی افزود: با توجه به وسعت منطقه و سناریوهای متفاوت که برای این کوهنورد  اتفاق افتاده بنابراین برای چگونگی تجسس و  اینکه از کجا ادامه دهیم باید تصمیم جدی اتخاذ کنیم.

سلماسی با بیان اینکه تجسس‌های امروز به صورت زمینی انجام شد، خاطرنشان کرد: در صورت نیاز، در ادامه تجسس‌ها مجدد جستجوی هوایی با استفاده از دستگاه «کوادکوپتر» را نیز خواهیم داشت.

وی بیان کرد: بر اساس گزارش‌های هواشناسی از  فردا بعدازظهر شرایط بویژه در ارتفاعات نامساعد و همراه با کولاک و وزش باد شدید و هوای سرد همراه خواهد بود بنابراین روند تجسس‌ها تا زمانی که شرایط آب و هوا اجازه دهد به طور قطع تدوام و ادامه خواهد داشت و تیم‌های هلال احمر و کوهنوردی همچنان به جستجوی خود ادامه می‌دهند اما برای چگونگی ادامه این تجسس‌ها برای فردا تصمیم خواهیم گرفت.

گزارش ایسنا، جمعه سوم بهمن چهار کوهنورد در ارتفاعات الوند به دلیل ریزش بهمن مفقود شدند که تیم‌های هلال‌ احمر و هیأت کوهنوردی همدان برای یافتن این افراد جستجو را در کوهستان آغاز کرده‌اند و تاکنون جسد سه کوهنورد مفقود شده کشف و پیدا شده و همچنان جستجو برای پیدا کردن چهارمین کوهنورد ادامه دارد.

 

ارسال نظر