چالوس یکطرفه شد

رئیس پلیس راه راهور فراجا با اشاره به ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه تهران–شمال اظهار کرد: به منظور مدیریت جریان تردد و تسهیل در تخلیه بار ترافیکی، محدودیت‌های مقطعی در این محورها اعمال شده است.

چالوس یکطرفه شد

به گزارش سایت دیده‌بان ایران؛ سردار احمد کرمی‌اسد رئیس پلیس راه راهور فراجا با اشاره به ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه تهران–شمال اظهار کرد: به منظور مدیریت جریان تردد و تسهیل در تخلیه بار ترافیکی، محدودیت‌های مقطعی در این محورها اعمال شده است.

وی افزود: از ساعت ۰۸:۳۰ صبح امروز ۲۲ بهمن ماه تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن‌آباد به سمت تهران و کرج ممنوع شده و از ساعت ۱۰:۳۰ نیز، از محدوده پل زنگوله به سمت مرزن‌آباد به صورت یک‌طرفه در خواهد آمد.

رئیس پلیس راه راهور فراجا با بیان اینکه این محدودیت‌ها تا پایان تخلیه کامل بار ترافیکی ادامه خواهد داشت، تصریح کرد: اعمال این محدودیت‌ها صرفاً با هدف افزایش ایمنی سفر، روان‌سازی عبور و مرور و جلوگیری از گره‌های سنگین ترافیکی صورت گرفته است.

ارسال نظر