بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از ۱۱ ساعت انسداد

جانشین پلیس راه راهور فراجا ضمن اعلام بازگشایی دوطرفه محور چالوس و آزادراه تهران–شمال، جزئیات آخرین وضعیت ترافیکی، جوی و محورهای مسدود کشور را تشریح کرد.

بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از ۱۱ ساعت انسداد

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، سرهنگ سیاوش محبی، جانشین پلیس راه راهور فراجا، با اشاره به آخرین وضعیت محورهای شمالی کشور اظهار کرد: جاده چالوس و آزادراه تهران–شمال که به‌دلیل حجم سنگین ترافیک و اجرای محدودیت‌های مقطعی به مدت ۱۱ ساعت مسدود و یکطرفه شده بود، پس از تخلیه بار ترافیکی به حالت عادی بازگشته است.

وی افزود: این دو محور از ساعت ۲۴:۰۰ شنبه شب (۸فروردین) به‌صورت دوطرفه بازگشایی شده و تردد برای مسافران از هر دو مسیر امکان‌پذیر خواهد بود.

محبی در ادامه به وضعیت ترافیکی سایر محورهای کشور اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ترافیک در محور هراز در مسیر رفت و برگشت، به‌ویژه در محدوده‌های آب‌اسک، رینه و گزنک سنگین گزارش شده است.

وی افزود: تردد در محور فیروزکوه، محور قدیم تهران–بومهن، آزادراه تهران–پردیس، آزادراه قزوین–رشت در مسیر رفت و برگشت، همچنین محور چالوس و آزادراه تهران–شمال در مسیر جنوب به شمال روان است.

جانشین پلیس راه راهور فراجا درباره وضعیت جوی نیز تصریح کرد: محورهای شمالی در ارتفاعات با بارش برف و باران همراه هستند و در برخی محورهای استان‌های تهران، کردستان، قزوین، سمنان، مازندران، البرز، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، گیلان، خراسان شمالی، گلستان، زنجان، ایلام و کرمانشاه بارش باران گزارش شده است.

وی همچنین از انسداد برخی محورهای شریانی خبر داد و گفت: محورهای چابهار–بریس و بوشهر–دیر تا اطلاع بعدی مسدود هستند.

محبی در ادامه به محورهای مسدود غیرشریانی اشاره کرد و افزود: محورهای پونل–خلخال، پاتاوه–دهدشت، جاسک–بشاگرد، زرآباد–چاهان، دلگان–جلگه، بندرخمیر–سه‌راهی منبع آب (جاده قدیم بندرعباس)، شهرکرد–مسجدسلیمان، کمربندی یاسوج–اصفهان، سه‌راهی زرنه–سومار، بمپور–جلگه، جلگه–چاه اسحاق و محور مرزی ریمدان مسدود هستند.

وی درباره محورهای دارای انسداد فصلی نیز گفت: محورهای گنجنامه–تویسرکان، سروآباد–پاوه (گردنه تته)، سی‌سخت–پادنا در مسیر رفت و برگشت و محور وازک–بلده به‌دلیل شرایط فصلی مسدود است.

جانشین پلیس راه راهور فراجا در پایان با تأکید بر رعایت نکات ایمنی خاطرنشان کرد: رانندگان با توجه به شرایط جوی، به‌ویژه در محورهای کوهستانی، تجهیزات زمستانی به همراه داشته و با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، از سفرهای غیرضروری خودداری کنند.

ارسال نظر