مومنین می توانند یک سوم سهم امام(ع) را برای رفع نیاز آسیب دیدگان صرف نمایند
دفتر آیت الله حسین وحید خراسانی از مراجع تقلید در اطلاعیه ای ضمن تسلیت و ابراز همدردی با بازماندگان حادثه دلخراش زمین لرزه غرب کشور اعلام کرد: ایشان اجازه فرمودند، مومنین می توانند یک سوم سهم امام(ع) را برای رفع نیاز آسیب دیدگان، صرف نمایند.

اطلاعیه ادامه یافته است: ایشان(آیت الله وحید خراسانی) ضمن همدردی با بازماندگان این حادثه ناگوار و طلب مغفرت برای جانباختگان و شفای عاجل برای مصدومان، اجازه فرمودند موومنین می توانند یک سوم از سهم مبارک امام علیه السلام را برای رفع ما یحتاج ضروری آسیب دیدگان، صرف نمایند.
بر اساس این گزارش، صبح امروز آیت الله ناصر مکارم شیرازی از دیگر مراجع تقلید نیز اعلام کرد: مومنان مجاز هستند از یک سوم سهم مبارک امام(ع) برای این کار خداپسندانه استفاده نمایند و إنشاءالله از برکات معنوی و الهی آن برخوردار شوند.
زمین لرزه ای به بزرگی 7 و 3 دهم ریشتر در ساعت 21 و 48 دقیقه و 16 ثانیه شامگاه یکشنبه استان های غربی کشورمان را لرزاند.
مرکز وقوع این زمین لرزه استان کرمانشاه حوالی ازگله در طول جغرافیایی 45.9، عرض جغرافیایی 34.84 و عمق 11 کیلومتری زمین بوده است.
این زمین لرزه در پنج کیلومتری ازگله، 25 کیلومتری تازه آباد، 37 کیلومتری باینگان، 112 کیلومتری سنندج و 122 کیلومتری کرمانشاه روی داده است.
شمار کشته ها و مصدومان براساس اعلام مسئولان تا ساعت17:00دوشنبه، 407 کشته و6 هزار و700مصدوم بوده است.