قتل تاجر پارچه با شربت مسموم؛ اعتراف همسر سوم به دخالت در مرگ

پرونده مرگ مشکوک یک تاجر پارچه ۷۰ ساله در تهرانپارس، پس از اعتراف همسر سوم او به دخالت در این حادثه وارد مرحله تازه‌ای شد؛ بررسی‌های اولیه از وجود آثار جراحت و احتمال بسته شدن دست‌وپای قربانی حکایت دارد.

قتل تاجر پارچه با شربت مسموم؛ اعتراف همسر سوم به دخالت در مرگ

به گزارش سایت دیدبان ایران؛ پرونده مرگ مشکوک یک تاجر پارچه در تهرانپارس با اعتراف همسر سوم متوفی، ابعاد تازه‌ای پیدا کرد. رسیدگی به این پرونده از ساعت ۱۱ شب پنجشنبه و پس از اعلام گزارش فوت مردی ۷۰ ساله به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ آغاز شد.

مأموران پلیس پس از حضور در محل حادثه، با جسد مردی روبه‌رو شدند که هرچند در نگاه نخست مرگ او طبیعی به نظر می‌رسید، اما بررسی‌های تخصصی، فرضیه وقوع یک جنایت را تقویت کرد.

در تحقیقات اولیه، آثار جراحت روی صورت و همچنین کبودی‌هایی روی دست‌ها و پاهای متوفی مشاهده شد. این شواهد احتمال بسته شدن دست و پای قربانی پیش از مرگ را مطرح کرد. همچنین بررسی صحنه نشان می‌داد جسد به گونه‌ای روی تخت قرار گرفته که مرگ طبیعی جلوه داده شود.

در ادامه روند رسیدگی، همسر سوم این تاجر به دخالت در مرگ او اعتراف کرد و همین موضوع پرونده را وارد مرحله تازه‌ای از تحقیقات کرد. بر اساس گزارش‌های اولیه، فرضیه مسمومیت با شربت نیز از سوی تیم تحقیق در حال بررسی است، اما جزئیات دقیق علت مرگ و نقش احتمالی سایر افراد، منوط به نتایج آزمایش‌های پزشکی قانونی و تکمیل تحقیقات خواهد بود.

کارآگاهان پلیس آگاهی با دستور مقام قضایی تحقیقات گسترده‌ای را برای روشن شدن ابعاد این پرونده، نحوه وقوع جنایت، انگیزه احتمالی و شناسایی دیگر افراد مرتبط ادامه داده‌اند

 

ارسال نظر