کد خبر: 225584
A

ظهوریان: بانک پاسارگاد ۳۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات به اشخاص وابسته خود پرداخت کرده است

ظهوریان، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: بانک آینده از سال ۸۸ شکل می‌گیرد؛ در سال ۹۲ از سوی بانک مرکزی نامه‌ای زده می‌شود که این بانک باید منحل شود؛ تامین مالی کلان شرکت‌های وابسته، اعطای تسهیلات برای خرید سهام بانک، سرمایه‌گذاری در شرکت‌های خارجی بدون مجوز، عدم رعایت مقررات مربوط به تسهیلات کلان، وثیقه کردن سهام بانک برای تسهیلات از جمله سرفصل‌های این نامه است.

ظهوریان: بانک پاسارگاد ۳۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات به اشخاص وابسته خود پرداخت کرده است

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، ظهوریان، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: بانک آینده از سال ۸۸ شکل می‌گیرد؛ در  سال ۹۲ از سوی بانک مرکزی نامه‌ای زده می‌شود که این بانک باید منحل شود؛ تامین مالی کلان شرکت‌های وابسته، اعطای تسهیلات برای خرید سهام بانک، سرمایه‌گذاری در شرکت‌های خارجی بدون مجوز، عدم رعایت مقررات مربوط به تسهیلات کلان، وثیقه کردن سهام بانک برای تسهیلات از جمله سرفصل‌های این نامه است.

کل میزان تسهیلات تکلیفی که می‌گویند عامل ناترازی بانک‌ها است را بررسی کنیم در حوزه فرزندآوری ۳۸ همت در سال ۱۴۰۳، کل تسهیلات اشتغال در این سال ۳۱ همت پرداخت شده است یعنی کل این عدد به ۳ درصد تسهیلات بانکی ما نمی‌رسد در حالی که بانک آینده در یک فقره تسهیلات حدود ۷۵ همتی به شرکت زیرمجموعه خودش داده است.

عمده بار تسهیلات تکلیفی بر دوش بانک‌های دولتی است؛ مسئله را نباید وارونه جلوه داد.

بانک پاسارگاد ۳۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات به اشخاص وابسته خود پرداخت کرده است.

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

ارسال نظر