کد خبر: 228396
A

علی آبادی: تلاش می‌کنیم قطعی برق شبانه را کاهش می‌دهیم

وزیر نیرو گفت: تلاش می‌کنیم قطعی برق برای مردم در شب‌ها کمتر باشد و اگر مشکلی پیش بیاید، بیشتر در روزها اعمال شود. همچنین سعی می‌کنیم در شب‌ها از نیروگاه‌های برق‌آبی استفاده کنیم.

علی آبادی: تلاش می‌کنیم قطعی برق شبانه را کاهش می‌دهیم

به گزارش سایت دیده‌بان ایران؛عباس علی ‌آبادی در گفت‌وگویی تلویزیونی با بیان اینکه امسال میزان بارش‌ها کم بوده، اما همین کم‌بارشی را بهانه کردیم تا مصرف برق را در بخش‌های مختلف بهتر مدیریت کنیم؛ اظهار کرد: خوشبختانه برخی از سدهای ما اکنون وضعیت خوبی برای تأمین برق دارند.

 

وی افزود: ظرفیت نیروگاه‌های برق آبی کم شدهاما در حال حاضر ۱۲ هزار ۵۰۰ مگاوات نیروگاه‌های ما برق آبی هستند، در این مدت سعی کردیم تا مخازن سدها راحفظ کنیم، به‌طور مثال سد کارون ۴ سال قبل مثلاً در تراز ۱۰۲۰ بوده و اکنون ۱۰۲۷ است. سعی کردیم که با مدیریت مصرف و مدیریت بهره‌برداری شرایط را اصلاح کنیم.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر