کد خبر: 230536
A

فرصت ۱۰روزه برای تعیین تکلیف پروژه های نیمه تمام مسکن در استان تهران

معاون استاندار تهران از فرصت ۱۰روزه اداره کل راه و شهرسازی این استان برای تعیین تکلیف پروژه های نیمه تمام خبر داد.

فرصت ۱۰روزه برای تعیین تکلیف پروژه های نیمه تمام مسکن در استان تهران

به گزارش سایت دیده‌بان ایران؛سید کمال‌الدین میرجعفریان، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران، بعد از ظهر سه شنبه در حاشیه نشست شورای مسکن استان تهران از اتخاذ تصمیماتی برای تسریع در روند اجرای پروژه‌های مسکن و تأمین زیرساخت‌های مربوطه خبر داد.

 

میرجعفریان با اشاره به حضور همه دستگاه‌های اجرایی در جلسه شورای مسکن گفت: در این جلسه، ضمن مرور اقدامات انجام‌شده، نظام مسائل اجرایی پروژه‌های نهضت ملی مسکن مورد بررسی قرار گرفت.

 

وی عنوان کرد: یکی از موضوعات اصلی، تعیین‌تکلیف واحدهایی بود که هنوز وارد قرارداد مشارکت مدنی با بانک‌ها نشده‌اند. بر همین اساس، مهلت ۱۰ روزه‌ای برای اداره‌کل راه و شهرسازی تعیین شده است تا نسبت به تقسیم این واحدها بین بانک‌های عامل اقدام و پروژه‌ها را برای عقد قرارداد آماده‌سازی کند.

 

میرجعفریان با تأکید بر اهمیت افزایش مشارکت متقاضیان در پروژه‌ها افزود: در خصوص آورده متقاضیان نیز مقرر شد واحدهایی که عملیات سفت‌کاری آن‌ها رو به اتمام است، به افرادی که توان افزایش آورده دارند تخصیص یابد. از این‌رو، از متقاضیان محترم درخواست می‌شود در این بازه زمانی نسبت به تکمیل آورده خود اقدام کنند تا از امتیاز تخصیص واحد بهره‌مند شوند.

 

معاون عمرانی استانداری تهران همچنین با اشاره به تأمین زیرساخت‌های خدماتی اظهار داشت: دستگاه‌های خدمات رسان موظف اند تا به موازات پیشرفت فیزیکی پروژه‌های مسکن در سایت‌های مختلف از جمله شهرهای جدید، تمامی زیرساخت‌های ضروری از قبیل آب، برق، گاز و پروژه‌های روبنایی مانند مدرسه‌سازی را تأمین کنند.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر