کد خبر: 239216
A

نمایش‌های آقای پرحاشیه در پتروشیمی هنگام/ از مراسم تودیع عجیب تا تقدیر مشکوک و بازدیدهای بدون سمت رسمی

مراسم تکریم و معارفه مدیرعامل جدید پتروشیمی هنگام، به جای آنکه یک آیین رسمی و معمول باشد، به صحنه نمایش محسن بیگلربیگی مدیر اسبق این پتروشیمی تبدیل شد؛ مدیری که مدت‌هاست کنار گذاشته شده اما به اعتقاد برخی وی همچنان می‌کوشد تا با حرکات نمایشی، خود را در مرکز توجه نگه دارد.

نمایش‌های آقای پرحاشیه در پتروشیمی هنگام/ از مراسم تودیع عجیب تا تقدیر مشکوک و بازدیدهای بدون سمت رسمی

به گزارش سایت دیده‌بان ایران؛محمد شریعتمداری مدیرعامل پتروشیمی خلیج فارس سال گذشته فردی به نام محسن بیگلر‌بیگی را به سه پست‌ حساس منصوب کرد و این در حالی بود که برخی اعلام کردند استعلام وی توسط دستگاه های مربوطه منفی اعلام شد.

مدیر پتروشیمی هنگام، دستیار ویژه شریعتمداری در هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس و عضو هیئت مدیره پتروشمی نوری سه سمت بیگلربیگی بود

این انتصاب واکنش های زیادی را در پی داشت از جمله اینکه امیر حسین ثابتی نماینده تهران‌، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی سه‌شنبه ١۴ اسفندماه در تذکری در صحن مجلس گفت‌: «من مطلع شدم که شریعتمداری، علیرغم استعلام منفی اطلاعات سپاه و وزارت اطلاعات، فردی به نام محسن بیگلر‌بیگی را به پست‌های حساس منصوب کرد.

بیگلربیگی در همان روز 14 اسفند از پتروشیمی هنگام استعفا داد، اما ثابتی این اقدام را کافی ندانست‌، زیرا او سه سمت داشت و ٢ سمت دیگرش همچنان برقرار بود‌ و ظاهرا هنوز عضو هیئت مدیره پتروشمی نوری هم است.

بعد از این برکناری، رحمان منصوریان سرپرست پتروشیمی هنگام شد. اخیرا سید عبدالمجید خاکسار جایگزین منصوریان شد که مراسم تودیع و معارفه هم برگزار شد.

اما این مراسم در حالی برگزار شد که رحمان منصوریان، سرپرست هنگام، حتی در تودیع خود حاضر نشد؛ اقدامی بی‌سابقه که برخی معتقدند نشان می‌دهد مدیران حرفه‌ای تمایلی به بازی در زمین بیگلربیگی ندارند.

در این‌مراسم قرار بود رحمان ‌منصوریان سرپرست پتروشیمی هنگام، تودیع و سید عبدالمجید خاکسار معارفه شود ؛ اما بر خلاف همه قواعد از بیگلربیگی سرپرست اسبق تقدیر و تودیع شد .

بیگلربیگی اما طبق عادت همیشگی فرصت را برای شوآف از دست نداد. این گمانه زنی وجود دارد که در کلیپ‌هایی که خودش در اینستاگرام منتشر کرده، با هماهنگی چند نفر از کارکنان برای خودش ‌گل گرفته و مراسم تقدیر صوری راه انداخته؛ صحنه‌ای که بیشتر شبیه یک کمدی تلخ بود تا مراسم رسمی که البته امیدواریم در این خصوص گمانه زنی ها درست نباشد.

به هر صورت باید پذیرفت که درون مجموعه هم دیگر کسی تحمل این نمایش‌های توخالی را ندارد.

عجیب‌تر اینکه بیگلربیگی بعد از این مراسم، بی‌هیچ جایگاه رسمی، سراغ چند پتروشیمی دیگر در منطقه رفت و از آن‌ها بازدید کرد. پرسش ساده است: چرا مدیران تازه‌منصوب باید به چنین فردی، چنین امکانی بدهند؟.

منبع: دانا

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر