بیش از 4 هزار زنبوردار در کردستان مشغول فعالیت هستند

رئیس اتحادیه زنبورداران کردستان با اشاره به صدور بیش از ۷۴۰ پروانه زنبورداری در استان کردستان، گفت: بیش از چهار نفر زنبوردار در استان در این صنعت فعالیت می‌کنند.

بیش از 4 هزار زنبوردار در کردستان مشغول فعالیت هستند

دیده بان ایران: مهران محمدی خواه در جلسه عقد قرارداد مشارکت اقتصادی اجتماع محور احداث کارخانه فرآوری و بسته بندی عسل طبیعی در استان کردستان که با حضور ریاست بنیاد برکت کشور، استاندار، معاونین و رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان و زنبورداران برگزار شد، اظهار کرد: 10 تعاونی زنبورداری با حضور بیش از چهار هزار نفر زنبوردار در استان فعالیت می‌کنند.

وی افزود: این ۱۰ تعاونی زیر نظر اتحادیه زنبورداران فعالیت می‌کنند که تاکنون ۷۴۰ مورد پروانه زنبورداری حرفه‌ای که بیش از ۴۰ کندو داشته باشند توسط اتحادیه صادر شده است.

رئیس اتحادیه زنبورداران کردستان عنوان کرد: اتحادیه زنبورداران کردستان در سال ۷۴ ثبت شد اما به طور مستمر از سال ۹۲ با انجام اقدامات زیربنایی احیا شد.

وی خاطرنشان کرد: در سال ۹۴ سامانه منسجم زنبورداران همچنین سامانه صدور پروانه‌های زنبورداری با هدف انسجام‌بخشی صدور پروانه‌ها در راستای ایجاد اهداف و برنامه‌های اتحادیه در کشور راه‌اندازی شد.

به گفته وی در راستای تولید عسل استان ظرفیت‌های خوبی به لحاظ کمی و کیفی ایجاد شده است که زمینه ساز انجام پروژه‌های بزرگ در ایجاد صنایع تکمیلی، فرآوری این محصول است.

در پایان این جلسه قرارداد احداث کارخانه فراوری و صنایع تکمیلی این محصول با حضور ریاست بنیاد برکات کشور، استاندارکردستان، رئیس سازمان جهاد کشاورزی و ریاست سازمان برنامه و بودجه استان امضا شد.

 

ارسال نظر