?>
کد خبر: 166186
A

«هشدار» مشاور رهبر جمهوری اسلامی به کشورهای منطقه درباره عادی‌سازی روابط با اسرائیل

مشاور آیت الله خامنه‌ای در امور بین‌الملل بعد از حمله گروه شبه‌نظامی حماس به اسرائیل با کنایه به تلاش ها برای برقراری روابط اسرائیل گفت: «کسانی که به دنبال عادی سازی روابط با اسرائیل هستند، باید از این اتفاق «پند» بگیرند.»

«هشدار» مشاور رهبر جمهوری اسلامی به کشورهای منطقه درباره عادی‌سازی روابط با اسرائیل

به گزارش سایت دیده بان ایران، مشاور آیت الله  خامنه‌ای در امور بین‌الملل بعد از حمله گروه شبه‌نظامی حماس به اسرائیل گفت: «کسانی که به دنبال عادی سازی روابط با اسرائیل هستند، باید از این اتفاق «پند» بگیرند.»

علی‌اکبر ولایتی مشاور رهبر انقلاب اسلامی در گفت‌وگوی تلفنی با وزیر خارجه سوریه، که گزارش آن را رسانه‌های ایران روز دوشنبه ۱۷ مهر منتشر کرده‌اند، همچنین گفته: «ما به برخی دولت‌های منطقه هشدار می‌دهیم که از سرنوشت کشور‌هایی که راه آنها را رفته‌اند و اکنون نمی‌توانند پاسخ جبهه مقاومت را بدهند پند گیرند.»

 ولایتی از هیچ کشوری نام نبرده است، اما صحبت‌های اخیر مقام‌های ایران که از عادی‌سازی روابط با اسرائیل انتقاد می‌کنند، اشاره به عربستان سعودی برداشت شده است.

او همچنین از «تشکیل گذرگاه‌ها در منطقه حساس خاورمیانه»، که به گفته او امنیت «منطقه و ملت‌های مبارز» را به خطر می‌اندازد، انتقاد کرده است.

اشاره او به نظر به کریدور ریلی هند تا اروپا است که در حاشیه اجلاس ۲۰ کشور صنعتی جهان در ماه گذشته درباره احداث آن توافق شد و از عربستان سعودی و اسرائیل عبور می‌کند.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر