?>
کد خبر: 173621
A

وزیر اسرائیلی: در کابینه‌ای که با آتش‌بس موافقت کند شرکت نمی‌کنیم

وزیر دارایی رژیم صهیونیستی شامگاه دوشنبه خطاب به حزبی که ریاستش را برعهده دارد اعلام کرد در کابینه‌ای که با آتش‌بس موافقت کند شرکت نخواهد کرد.

وزیر اسرائیلی: در کابینه‌ای که با آتش‌بس موافقت کند شرکت نمی‌کنیم

به گزارش سایت دیده بان ایران ؛ «بتسلئیل اسموتریچ» وزیر دارایی رژیم صهیونیستی خطاب به حزبش گفت، کابینه جنگ این رژیم پیش از تحقق اهداف خود یعنی «نابودی حماس»، بازگرداندن همه اسرا و رفع تهدید از سوی نوار غزه اختیار برقراری آتش‌بس ندارد.

به نقل از روسیا الیوم، وی افزود، حزب صهیونیسم مذهبی در کابینه‌ای که با توقف جنگ یا کنترل طرف‌های مرتبط با تشکیلات خودگردان فلسطین یا حماس موافقت کند، حضور نخواهد داشت.

«بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی اخیرا اعلام کرد، جنگ در نوار غزه به پایانش نزدیک نیست و برای مدت طولانی ادامه خواهد داشت.

ارتش رژیم صهیونیستی امروز از کشته شدن دو سرباز خود خبر داد که به این ترتیب آمار نهایی کشته‌شدگان آن از ۷ اکتبر تاکنون به ۴۸۹ نفر می‌رسد. تعداد کشته‌شدگان نظامیان صهیونیستی از زمان آغاز عملیات زمینی در غزه در ۲۷ اکتبر هم به ۱۵۶ نفر رسیده است.

جنگ در نوار غزه در حالی وارد هشتادمین روز خود شده است که نیروهای رژیم صهیونیستی به بمباران شهرها و استان‌های شمال و جنوب غزه در بحبوحه یک فاجعه انسانی و بهداشتی ادامه می‌دهند.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر