آغاز نشست امنیتی کشورهای همسایه سوریه در اردن
همزمان با تحولات امنیتی و درگیریهای مناطق ساحلی سوریه، نشست وزرای خارجه و دفاع و روسای ستادهای ارتش، مدیران دستگاه اطلاعات کشورهای همسایه سوریه در امان، پایتخت اردن آغاز شد.

به گزارش سایت دیدهبان ایران، همزمان با تحولات امنیتی سوریه و درگیریهای مناطق ساحلی سوریه، نشست وزرای خارجه و دفاع و روسای ستادهای ارتش، مدیران دستگاه اطلاعات کشورهای همسایه سوریه در امان، پایتخت اردن آغاز شد.
پیش از این نشست ایمن الصفدی، وزیر خارجه، یوسف الحنیطی، رئیس ستاد مشترک ارتش و احمد حسنی، مدیر اطلاعات کل اردن در امان با هاکان فیدان، وزیر خارجه، یاشار گولر، وزیر دفاع و ابراهیم کالن، رئیس سازمان اطلاعات ملی ترکیه مذاکرات گستردهای داشتند.
براساس بیانیه وزارت خارجه اردن در این دیدار درباره تلاشها برای تحکیم آتش بس در غزه، ارسال کمکهای بشردوستانه کافی و مستدام به سراسر نوار غزه و تحرکات برای گشودن افقهای دستیابی به صلح عادلانه و جامع بر اساس راه حل دو کشوری و روابط دو جانبه گفتوگو شد.
الصفدی، الحنیطی و حسنی مذکرات گستردهای با همتایان خود درباره تقویت روابط دو جانبه و هماهنگی مشترک و تحولات منطقه انجام دادند.
در روز جمعه «سفیان القضاة»، سخنگوی رسمی وزارت امور خارجه اردن اعلام کرد: در نشست کشورهای همسایه سوریه در اردن، راههای حمایت از مردم برادر سوریه در تلاشهایشان برای بازسازی این کشور بر مبنای حفظ و تضمین وحدت، حاکمیت، امنیت و ثبات این کشور مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
روز گذشته نیز یک منبع دیپلماتیک ترکیهای گزارش داده بود که هیئتهای بلندپایهای از ترکیه، اردن، سوریه و عراق فردا یکشنبه در امان دیدار خواهند کرد.