?>
کد خبر: 223923
A
کانال ۱۳ اسرائیل:

نتانیاهو با پیشنهاد آمریکا برای آتش بش در نوار غزه موافقت کرد

کانال ۱۳ اسرائیل به نقل از منابع دولتی رژیم صهیونیستی خبر دادند که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل با پیشنهاد جدید آتش‌بس در غزه که توسط نماینده امریکا ارائه شده، موافقت کرده است.

نتانیاهو با پیشنهاد آمریکا برای آتش بش در نوار غزه موافقت کرد

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ رسانه‌های اسرائیلی خبر دادند که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل با پیشنهاد جدید آتش‌بس در غزه که توسط نماینده امریکا ارائه شده، موافقت کرده است.

یک مقام اسرائیلی نیز به کانال ۱۳ این کشور گفت: اسرائیل با پیشنهاد استیون ویتکاف برای آتش‌بس موافقت کرده و اکنون توپ در زمین حماس است.

نخست‌وزیر اسرائیل روز پنجشنبه به خانواده‌های گروگان‌های اسرائیلی در نزد حماس گفت که اسرائیل آماده است بر اساس طرح پیشنهادی استیون ویتکاف برای توافق آتش‌بس و تبادل گروگان‌ها در غزه پیش برود.

طبق این پیشنهاد، کمک‌ها پس از موافقت حماس با این پیشنهاد، به غزه ارسال خواهد شد.

حماس پیشتر گفته بود که پیشنهاد جدید را از میانجیگران دریافت کرده و در حال بررسی آن است.

با این حال باراک راوید، خبرنگار اکسیوس، به نقل از یک منبع آگاه، در شبکه اکس نوشت: حماس از پیشنهاد جدید استیو ویتکاف ناراضی است؛ زیرا نسبت به طرح‌های قبلی بیشتر به نفع اسرائیل تنظیم شده و فاقد تضمین واضح امریکا برای تبدیل آتش‌بس موقت به دائم است.

این منبع افزود که در این پیشنهاد به‌روشنی ذکر نشده که در صورت ادامه مذاکرات پس از ۶۰ روز، آتش‌بس نیز ادامه خواهد داشت و اسرائیل حق نقض یک‌جانبه آن را نخواهد داشت.

در طرح جدید امریکا برای آتش‌بس در غزه، بدون آن‌که اسرائیل تعهدی برای پایان جنگ بدهد، آزادی ۱۰ گروگان زنده و بازگرداندن پیکر ۱۸ گروگان جان‌باخته در ازای یک آتش‌بس ۶۰ روزه پیشنهاد شده که این موضوع واکنش‌های متفاوتی را در حکومت اسرائیل به دنبال داشته است.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر