?>
کد خبر: 223951
A

روسیه به کره شمالی سیستم دفاع هوایی داد

خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی مدعی شد روسیه از سال گذشته میلادی برای کره شمالی سیستم دفاع هوایی و سایر تجهیزات نظامی را تامین کرده است.

روسیه به کره شمالی سیستم دفاع هوایی داد

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، براساس یک گزارش بین‌المللی که توسط وزارت خارجه کره جنوبی منتشر شد، این ادعا مطرح شده که مسکو دستکم یک سیستم دفاع هوایی «پانتسیر» و یک خودروی ضربتی کلاس «پانتسیر» به کره شمالی داده است.

به نقل از خبرگزاری آناتولی، گروه بین‌المللی موسوم به «تیم نظارت بر تحریم‌های چندجانبه» در اکتبر ۲۰۲۳ توسط آمریکا و کره جنوبی پس از آن تاسیس شد که شورای امنیت سازمان ملل به فعالیت نظارتی یک گروه این نهاد که بر کره شمالی نظارت می‌کرد، پایان داد.

۹ کشور دیگر عضو این مکانیسم هستند که شامل استرالیا، انگلیس، کانادا، فرانسه، آلمان، ژاپن، هلند و نیوزیلند می‌شود.

در این گزارش بر همکاری نظامی بین مسکو و پیونگ یانگ اشاره شده است. دو کشور سال گذشته میلادی یک توافق جامع امضا کردند.

در ادامه این گزارش همچنین ادعا شده که کره شمالی از سپتامبر ۲۰۲۳، بیش از ۲۰ هزار کانتینر حامل تجهیزات نظامی به روسیه داده که شامل میلیون‌ها گلوله توپخانه، موشک بالستیک، تسلیحات ضد تانک و توپخانه سنگین است.

روسیه نیز داده‌های موشکی و حمایت‌های تکنیکی را برای بهبود عملکرد موشکی کره شمالی ارائه کرده است.

در این گزارش همچنین این ادعا مطرح شده که در سال ۲۰۲۴ کره شمالی بیش از ۱۱ هزار سرباز به روسیه اعزام کرده است.

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر