?>
کد خبر: 224903
A

العربی الجدید از قول یک منبع ایرانی: آمریکا به‌صورت موقت و در سطحی بسیار محدود با غنی‌سازی اورانیوم در سطحی پایین‌تر از سطوح توافق هسته‌ای موافقت کرده / هدف آمریکا از این پیشنهاد توقف کامل غنی‌سازی اورانیوم در ایران است

العربی الجدید نوشت: یک منبع مسئول ایرانی شامگاه چهارشنبه برخی جزئیات پیشنهاد آمریکا که شنبه گذشته به ایران ارسال شده را فاش کرد و گزارش‌های رسانه‌های آمریکایی درباره توافق بر سر تعیین زمان و مکان دور ششم مذاکرات و برگزاری آن در آغاز هفته آینده را رد کرد و گفت: «تاکنون هیچ‌گونه مذاکره‌ای در این خصوص انجام نشده است».

العربی الجدید از قول یک منبع ایرانی: آمریکا به‌صورت موقت و در سطحی بسیار محدود با غنی‌سازی اورانیوم در سطحی پایین‌تر از سطوح توافق هسته‌ای موافقت کرده / هدف آمریکا از این پیشنهاد توقف کامل غنی‌سازی اورانیوم در ایران است

به گزارش سایت دیده‌بان ایران،  العربی الجدید نوشت: یک منبع مسئول ایرانی شامگاه چهارشنبه برخی جزئیات پیشنهاد آمریکا که شنبه گذشته به ایران ارسال شده را فاش کرد و گزارش‌های رسانه‌های آمریکایی درباره توافق بر سر تعیین زمان و مکان دور ششم مذاکرات و برگزاری آن در آغاز هفته آینده را رد کرد و گفت: «تاکنون هیچ‌گونه مذاکره‌ای در این خصوص انجام نشده است».

 این رسانه قطری ادامه داد: این منبع ایرانی که نخواست نامش فاش شود، گفت: «طرف آمریکایی در مذاکرات موضع خود را مدام تغییر می‌دهد و از جدیت و اراده کافی برای دستیابی به توافق برخوردار نیست»، و همچنین تأکید کرد: «تا این لحظه هیچ‌گونه اعترافی از سوی آمریکا نسبت به حق ایران در غنی‌سازی اورانیوم صورت نگرفته و این موضوع یک خط قرمز اساسی برای ایران است». او خاطرنشان کرد آنچه در رسانه‌های آمریکایی و اسرائیلی در این‌باره منتشر شده، کاملاً نادرست است.

وی با تأکید بر اینکه «پیشنهاد ارائه‌شده از سوی آمریکا به ایران بسیار نامتوازن و مبهم است و مطالبات اصلی و اساسی ایران را تأمین نمی‌کند»، توضیح داد: «در پنج دور گذشته مذاکرات، و همچنین در این پیشنهاد، طرف آمریکایی هیچ‌گونه آمادگی‌ای برای بحث جدی درباره رفع تحریم‌ها نشان نداده و تمرکز او تا این لحظه فقط بر تحقق خواسته‌هایش در زمینه هسته‌ای بوده است؛ و این خود دلیلی دیگر بر عدم جدیت دولت ترامپ در مذاکرات برای رسیدن به توافق است».

یک منبع ایرانی فاش کرد که «آمریکا، در چارچوب یک بازی پیچیده، به‌صورت موقت و در سطحی بسیار محدود با غنی‌سازی اورانیوم در سطحی پایین‌تر از سطوح توافق هسته‌ای موافقت کرده، آن هم صرفاً برای اهداف تحقیقاتی در یک رآکتور و برای مدت زمانی معین؛ اما با وضع شروط و مطالبات غیرمنطقی، عملاً همین مقدار محدود را نیز بی‌اثر و منتفی کرده است». 

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر