کد خبر: 227174
A

۱۰ دلیل مدودف برای شکست ترامپ در حمله آمریکا علیه ایران

معاون رئیس شورای امنیت روسیه با تمسخر سخنان دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا درباره «صلح آمریکایی»، به بیان ۱۰ دستاورد معکوس حمله واشنگتن به ایران پرداخت.

۱۰ دلیل مدودف برای شکست ترامپ در حمله آمریکا علیه ایران

به گزارش سایت دیده‌بان ایران؛دیمیتری مدودف یکشنبه ساعاتی پس از پیوستن آمریکا به جنگ نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به ایران در کانال تلگرامی خود درباره دستاوردهای معکوس واشنگتن یادآور شد: در اثر این حملات، ‌ظاهراً زیرساخت‌های حیاتی چرخه هسته‌ای (ایران) آسیب ندیده یا آسیب کمی دیده‌اند.

 

وی اظهار داشت: بدین ترتیب، غنی‌سازی مواد هسته‌ای ادامه خواهد یافت.

 

معاون رئیس شورای امنیت روسیه ادعا کرد:‌ تعدادی از کشورها آماده‌اند تا مستقیماً سلاح‌های هسته‌ای خود را به ایران عرضه کنند.

 

وی در ادامه گفت:‌ اسرائیل مورد حمله قرار گرفته، انفجارها (موشک‌های ایران) در حال غرش هستند، مردم (اسرائیل) در وحشت هستند.

 

مدودف یادآور شد: ایالات متحده با چشم‌انداز عملیات زمینی وارد یک درگیری جدید شده است.

 

رئیس جمهوری سابق روسیه در بیان ششمین و هفتمین رهاورد تجاوز نظامی آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران گفت: حکومت سیاسی ایران حفظ شده و به احتمال زیاد قوی‌تر شده است و مردم در حال متحد شدن با رهبری معنوی خود هستند.

 

از نگاه این شخصیت سیاسی روس، ترامپ که به عنوان رئیس جمهور صلح‌طلب روی کار آمد، (با حمله به تأسیسات اتمی ایران)، جنگ جدیدی را برای ایالات متحده آغاز کرد.

 

در نهمین بند این مطلب یادآوری شده است: اکثریت مطلق کشورهای جهان مخالف اقدامات اسرائیل و ایالات متحده هستند. مدودف، دور شدن ترامپ از جایزه صلح نوبل را دیگر رهاورد حمله نظامی آمریکا به ایران عنوان کرد و گفت:‌ بدین ترتیب، ترامپ هرگز جایزه صلح نوبل را نخواهد دید، حتی با وجود تمام رشوه‌خواری برای اعلام نامزدی این جایزه. شروع خوبی بود، تبریک می‌گویم، آقای رئیس‌جمهور (ترامپ)!

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر