انصارالله: منتظر تصمیم ایران درباره پاسخ به حملات آمریکا هستیم
عضو شورای عالی سیاسی جنبش انصارالله یمن حملات آمریکا به ایران را محکوم کرد و گفت: ما منتظر تصمیم ایران در مورد پاسخ به حملات آمریکا هستیم.

به گزارش سایت دیدهبان ایران؛ «محمد البخیتی» عضو شورای عالی سیاسی جنبش انصارالله یمن حملات آمریکا به مراکز هسته ای ایران را محکوم کرد و گفت: ما در کنار هر کشور عربی یا اسلامی که مورد حمله آمریکا قرار گیرد، خواهیم ایستاد.
البخیتی افزود: ارتباط مستقیمی بین کشورهای محور مقاومت وجود دارد و ما در سطح عملیاتی با هم هماهنگ خواهیم بود.
وی که با شبکه الجزیره گفتوگو می کرد، افزود: ما هیچ کشوری را که در تجاوز به یمن مشارکت نداشته باشد، یا هیچ کشور عربی یا اسلامی را هدف قرار نخواهیم داد.
محمد البخیتی گفت: ما خواستار آزادی خطوط کشتیرانی بین المللی هستیم و تهدید به بستن کامل باب المندب نکردهایم.
وی با بیان اینکه یمن منتظر تصمیم ایران در مورد پاسخ به حملات آمریکا است، تأکید کرد مشکل رژیم صهیونیستی تا زمانی که از بین نرود، پایان نخواهد یافت.