کد خبر: 228442
A

آی ۲۴ به نقل از یک منبع سوری: جلسه رئیس‌جمهور سوریه در ابوظبی با حضور مقامات ارشد اسرائیلی، مرحله جدیدی در روابط بین دمشق و تل‌آویو ایجاد کرد

احمد الشرع، رئیس جمهور سوریه، در ماه آوریل با مقامات ارشد امنیتی اسرائیل در امارات متحده عربی دیدار کرد تا زمینه مذاکرات فعلی در مورد صلح و عادی‌سازی روابط را فراهم کند.

آی ۲۴ به نقل از یک منبع سوری: جلسه رئیس‌جمهور سوریه در ابوظبی با حضور مقامات ارشد اسرائیلی، مرحله جدیدی در روابط بین دمشق و تل‌آویو ایجاد کرد

به گزارش سایت دیده‌بان ایران؛ آی ۲۴ به نقل از یک منبع سوری نوشت: احمد الشرع، رئیس جمهور سوریه، در ماه آوریل با مقامات ارشد امنیتی اسرائیل در امارات متحده عربی دیدار کرد تا زمینه مذاکرات فعلی در مورد صلح و عادی‌سازی روابط را فراهم کند.

این منبع افزود: جلسه ۱۳ آوریل در ابوظبی با حضور مقامات ارشد موساد اسرائیل، شورای امنیت ملی و اطلاعات ارتش اسرائیل، با میانجیگری اماراتی‌ها برگزار شد. این جلسه مرحله جدیدی در روابط بین اسرائیل و سوریه ایجاد کرد و در را برای تماس‌های مستقیم بیشتر بین اورشلیم و دمشق گشود.

به گفته منبع سوری، این تماس‌ها شامل تماس‌های تلفنی منظم بین مقامات اسرائیلی و سوری، هماهنگی‌های امنیتی دوره‌ای و تبادل نظر در مورد وضعیت جنوب سوریه است

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر