کد خبر: 231267
A

فارن پالیسی: دولت بایدن باید پاسخگوی دروغ‌های خود درباره غزه باشد

نشریه آمریکایی با اشاره به حمایت تمام قد دولت «جو بایدن» از جنایات رژیم صهیونیستی نوشت: «دولت بایدن باید برای دروغ‌های خود در مورد جنگ غزه و جنایات اسرائیل پاسخ‌گو باشد.»

فارن پالیسی: دولت بایدن باید پاسخگوی دروغ‌های خود درباره غزه باشد

به گزارش  سایت دیده‌بان ایران، نام «جو بایدن» رئیس جمهور پیشین آمریکا به نسل‌کشی فلسطینیان در غزه و حمایت تمام قد او از این نسل‌کشی گره خورده است. او که یک صهیونیست خود خوانده است، در طول دوران ریاست جمهوری خود از هیچگونه حمایتی اعم از نظامی، سیاسی و اقتصادی از رژیم صهیونیستی دریغ نکرد.

در همین راستا، نشریه آمریکایی «فارن پالیسی» در گزارشی انتقادی با اشاره به نقش مستقیم و آگاهانه دولت بایدن در حمایت از جنگ رژیم صهیونیستی و جنایات این رژیم در غزه نوشت: «سیاست دولت بایدن در قبال غزه، بر یک دروغ بنیادی استوار بود: اینکه آسیب‌های گسترده به غیرنظامیان، غیرعمدی بوده‌اند؛ در حالی که شواهد گسترده و حتی اعترافات برخی مقامات اسرائیلی در دادگاه بین‌المللی نشان می‌دهد آسیب‌رساندن به غیرنظامیان، بخشی از راهبرد اسرائیل بوده است.»

فارن پالیسی در گزارش خود نوشت: «دولت بایدن با وجود آگاهی کامل از جنایات اسرائیل، به تأمین تسلیحات برای این رژیم ادامه داده و قوانین ایالات متحده مبنی بر عدم فروش سلاح به کشورهایی که به صورت "موثق" مرتکب نقض گسترده حقوق بشر می‌شوند را نقض کرد است.»

نشریه آمریکایی تصریح می‌کند که نه‌تنها بایدن بلکه تمامی اعضای تیم امنیت ملی او از وقوع جنایات جنگی در غزه مطلع بوده‌اند، به‌طوریکه «هیچ جنایت جمعی‌ای در تاریخ تا این حد، توسط قربانیان و عاملانش، به‌صورت هم‌زمان، در زمان واقعی مستند و منتشر نشده است.»

فارن پالیسی با اشاره به ادعای مقامات دولت بایدن مبنی بر عدم وجود شواهدی از تخلفات سیستماتیک رژیم صهیونیستی نوشت: «اخیراً متیو میلر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در دولت بایدن، صراحتاً اعلام کرد که "بدون شک اسرائیل مرتکب جنایات جنگی شده است" اما  همین فرد تا پیش از این در سمت دولتی خود این واقعیت را انکار می‌کرد.»

دروغ‌سازی سیستماتیک دولت بایدن

نشریه آمریکایی افزود: «دولت آمریکا به جای بیان واقعیت‌ها، مجموعه‌ای از توجیهات ساختگی را برای ادامه حمایت از جنگ غزه از جمله اینکه "قطع ارسال سلاح به اسرائیل، ممکن است موجب تشویق دشمنانش به حمله شود" یا اینکه "ارسال تسلیحات، اهرمی برای نفوذ واشنگتن بر سیاست تل‌آویو است" مطرح کرد. اما هیچ شواهدی نشان نمی‌دهد که قطع کمک نظامی، موجب تشدید حملات از سوی حزب‌الله یا ایران می‌شد. حتی در نهایت نیز این اسرائیل بود که جنگ را به منطقه کشاند و نه گروه‌های مقاومت. ایران و حزب‌الله هیچ علاقه‌ای برای پیوستن به جنگ علیه اسرائیل نداشتند.»

فارن پالیسی همچنین با اشاره به سابقه حمایت مقامات دولت بایدن از توقف فروش سلاح به عربستان سعودی در جنگ یمن، اضافه می‌کند: «همین افراد در دولت بایدن از توجیهاتی استفاده می‌کنند که پیش‌تر به اشتباه بودن آن اذعان کرده بودند.»

تأسیس یک سازوکار برای انکار حقیقت

نشریه آمریکایی در ادامه گزارش خود نوشت: «دولت بایدن برای مخفی‌کردن واقعیت، حتی دست به طراحی یک سازوکار ساختگی زد یادداشت امنیت ملی شماره ۲۰، که در فوریه ۲۰۲۴ صادر شد و به موجب آن، دولت آمریکا موظف شد از دریافت‌کنندگان تسلیحات آمریکایی، تضمین‌های مکتوب برای رعایت قوانین بین‌المللی دریافت کند. در عمل، این سازوکار به ابزاری برای انکار مسئولیت تبدیل شد؛ نه تضمین پاسخگویی. همان‌طور که پیش‌بینی می‌شد، اسرائیل به‌راحتی گواهی سلامت دریافت کرد و ارسال سلاح‌ها ادامه یافت.»

سکوت مقامات و مسئولیت تاریخی

فارن‌پالیسی با انتقاد از سکوت گسترده مقامات دولت بایدن، می‌نویسد: «بیشتر آن‌ها اذعان دارند که اسرائیل عمداً غیرنظامیان را هدف قرار می‌داد و دولت آمریکا نیز از این موضوع در تمامی سطوح آگاه بود. اما اکنون که از دولت خارج شده‌اند، نیز سکوت کرده‌اند.»

این نشریه از مقاماتی مانند «اندرو میلر» و «ایلان گلدنبرگ» به عنوان استثناهایی یاد می‌کند که واقعیت‌ها را بیان کرده‌اند و همچنین از کارکنانی چون «جاش پل» و «تاریک حباش» که در اعتراض به سیاست‌های دولت بایدن استعفا داده‌اند، به عنوان نمونه‌هایی از «خدمت‌گذاران شریف عمومی» یاد می‌کند.

دروغ‌گویی بایدن، نه یک اشتباه، بلکه یک انتخاب بود

در پایان، فارن‌پالیسی نتیجه می‌گیرد: «دولت بایدن مجبور نبود دروغ بگوید. می‌توانست با استفاده از اختیارات قانونی خود ادامه ارسال سلاح را توجیه کرده و اجازه دهد که یک بحث صادقانه در آمریکا شکل بگیرد. اما چنین نکرد. آن‌ها عمداً و بارها دروغ گفتند و تلاش کردند جنایات اسرائیل را پنهان کنند.»

این گزارش در حالی منتشر می‌شود که جنگ غزه همچنان ادامه دارد و رژیم صهیونیستی بیش از ۵۸ هزار فلسطینی را به شهادت رسانده است. مشابه دولت بایدن، دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا نیز با توسل به اظهارات کذب تکراری دولت بایدن، حمایت تمام قد خود از رژیم صهیونیستی را توجیه می‌کند.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر