کد خبر: 239457
A

آغاز بزرگ‌ترین مانور مشترک آمریکا و ژاپن

رزمایش «اژدهای استوار» با مشارکت بیش از ۵۲۰۰ نظامی آمریکایی و ۱۴۰۰۰ نظامی ژاپنی در سراسر ژاپن آغاز شد و شامل تمرین‌های فرماندهی، میدانی و استقرار سامانه‌های موشکی جدید تفنگداران دریایی آمریکا است.

آغاز بزرگ‌ترین مانور مشترک آمریکا و ژاپن

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ آمریکا و ژاپن از امروز (پنج‌شنبه) رزمایش گسترده‌ای را با نام «اژد‌های قاطع ۲۵» آغاز کردند که به عنوان بزرگ‌ترین مانور مشترک دو کشور توصیف شده است. این رزمایش در سه منطقه مختلف ژاپن برگزار خواهد شد.

به گزارش وزارت دفاع ژاپن، مانور نظامی یادشده از ۱۱ تا ۲۵ سپتامبر ادامه خواهد داشت و بیش از ۱۴ هزار نظامی از نیرو‌های دفاع از خود ژاپن و نزدیک به ۵ هزار نظامی آمریکایی از یگان‌های مختلف ارتش، نیروی دریایی، تفنگداران دریایی و نیروی هوایی در آن شرکت می‌کنند.

هدف این رزمایش، آزمایش سناریو‌های دفاعی در جبهه‌های جنوبی، مرکزی و شمالی عنوان شده است. برای نخستین بار نیز سامانه موشکی میان‌برد آمریکایی «تایفون» در این مانور آزمایش خواهد شد. ارتش آمریکا قرار است این سامانه را به‌طور موقت در پایگاه هوایی ایواکونی واقع در استان یاماگوچی مستقر کند.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر