تهدید اسرائیل علیه مواضع حزبالله در جنوب لبنان
ارتش رژیم اسرائیل در ادامه مواضع جنگطلبانه خود، هشدار داد که زیرساختهای نظامی حزبالله در دو روستای دیرکیفا و شحور در جنوب لبنان را هدف قرار خواهد داد.
به گزارش سایت دیدهبان ایران، «اویخای ادرعی» سخنگوی ارتش رژیم اسرائیل در بیانیهای با «هشدار فوری به ساکنان جنوب لبنان» اعلام کرد که ارتش این رژیم در آینده نزدیک زیرساختهای نظامی وابسته به حزبالله را در مناطق مختلف جنوب لبنان هدف قرار خواهد داد.
سخنگوی ارتش اشغالگر در ادامه فرافکنیهای گذشته، هدف از این اقدام را پاسخ به تلاشهای غیرقانونی حزبالله برای بازسازی فعالیتهایش در منطقه اعلام کرد.
اویخای ادرعی افزود: ما از ساکنان ساختمانهایی که در دو نقشه پیوستشده با رنگ قرمز مشخص شدهاند و همچنین ساختمانهای مجاور آنها در دو روستای دیرکیفا در منطقه صور و شحور از توابع شهر نبطیه، میخواهیم که فوراً این اماکن را ترک کنند.
ادرعی در ادامه تأکید کرد: شما در نزدیکی ساختمانهایی قرار دارید که توسط حزبالله مورد استفاده قرار میگیرند. برای حفظ جان خود، باید فوراً آنها را تخلیه کرده و از آن مناطق دور شوید. باقی ماندن در محدوده این ساختمانها جان شما را به خطر میاندازد.
این در حالی است که ساعاتی پیش نیز، یک پهپاد اسرائیلی خودرویی را در منطقه «الطیری» در بخش بنت جبیل واقع در جنوب لبنان هدف قرار داد.
گزارشهای اولیه حاکی از این است که در این حمله چند نفر زخمی شدند.
سه شنبه شب نیز یک پهپاد رژیم اسرائیلی اردوگاه «عین الحلوه» در شهر صیدا در جنوب لبنان را هدف حمله هوایی قرار داد که بر اساس آخرین گزارش ها، ۱۳ تن شهید شدند.