کد خبر: 253788
A

کره جنوبی ماهواره جدیدی در مدار زمین قرار داد

کره جنوبی بامداد امروز سه شنبه یک ماهواره غیرنظامی در مدار زمین قرار داد. این ماهواره از آمریکای جنوبی توسط سازمان فضایی اروپایی «آرین‌اسپیس» (Arianespace) به فضا پرتاب شد، این درحالی است که در آبان ماه گذشته این کشور آخرین ماهواره جاسوسی نظامی خود موسوم به «سار» (SAR) را به فضا فرستاده بود.

کره جنوبی ماهواره جدیدی در مدار زمین قرار داد

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی با انتشار این خبر افزود: ماهواره چندمنظوره «آریرانگ-۷» (Arirang ۷) ساعت ۰۲:۲۱ بامداد روز سه شنبه (به وقت جزایر گویان) از «مرکز فضایی گویانا» توسط راکت ماهواره بر «وگا-سی» (Vega-C) به فضا پرتاب شد.

این ماهواره ۴۴ دقیقه پس از پرتاب در مدار مورد نظر قرار گرفت و موسسه تحقیقات هوافضای کره جنوبی «کاری» (KARI)، که کار ساخت و توسعه ماهواره آریرانگ ۷ را برعهده دارد پس از پرتاب و قرار گرفتن این ماهواره در مدار زمین بدنبال برقراری تماس با ایستگاه زمینی قطب جنوب روسیه در ساعت ۳:۳۰ بامداد (به وقت کره) مورد تایید قرار داد، KARI همچنین از طریق دریافت داده از سوی آژانس آریان‌اسپیس، قرارگیری موفقیت‌آمیز این ماهواره در مدار زمین را تایید کرد.

ماهواره آریرانگ-۷ که مجهز به دوربین الکترواپتیکی با وضوح فوق‌العاده بالا و حسگر مادون قرمز است، تصاویر با کیفیتی را برای نظارت بر محیط زیست و بلایای طبیعی و تجزیه و تحلیل حرارتی جوی ارائه خواهد داد.

گفتنی است، در حالی کره جنوبی بامداد امروز اقدام به ارسال این ماهواره غیر ظامی در مدار زمین کرد که پیشتر این کشور پنجمین و آخرین ماهواره جاسوسی نظامی خود در مدار زمین قرار داده بود.

آخرین ماهواره جاسوسی نظامی کره جنوبی موسوم به «سار» SAR (Synthetic Aperture Radar) از مرکز فضایی «کیپ کاناورال» واقع در ایالت فلوریدا آمریکا توسط راکت ماهواره بر «فالکون-۹» به فضا پرتاب شد.

هدف از قرار دادن این ۵ ماهواره نظامی کره جنوبی در مدار زمین، رصد هر ۲ ساعت یکبار از مواضع کره شمالی و بی نیازی به تصاویر ماهوره ای آمریکایی در این زمینه بود.

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر