وزیر جنگ آمریکا:ایران شانس داشت اما از شانس خود استفاده نکرد / آمریکا با رهبری ترامپ بازگشته‌است

پیت هگست، وزیر جنگ (دفاع سابق) آمریکا در نشست خبری حمله به ونزوئلا گفت که «ونزوئلا فرصت خود را داشت، اما از آن استفاده نکرد.»

وزیر جنگ آمریکا:ایران شانس داشت اما از شانس خود استفاده نکرد / آمریکا با رهبری ترامپ بازگشته‌است

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، پیت هگست، وزیر دفاع آمریکا، در سخنان خود پس از نشست خبری ترامپ در خصوص حمله به ونزوئلا و به تمجید و ستایش فراوان از نیروهای مسلح آمریکا و رئیس‌جمهور پرداخت.

او سپس تریبون را به وزیر دفاع، پیت هگست، می‌سپارد که سخنان خود را با توصیف عملیات امروز صبح به عنوان «یک شبیخون گسترده‌ی مشترک نظامی و انتظامی که به شکلی بی‌نقص اجرا شد»، آغاز می‌کند.

هگست می‌گوید: «مادورو فرصت خود را داشت، همان‌طور که ایران هم فرصت خود را داشت، اما دیگر ندارد.» و در ادامه افزود که او «با دم شیر بازی کرد» و به سزای عملش رسید.

او گفت: «آمریکا می‌تواند اراده خود را در هر کجا و هر زمان اعمال کند؛ هماهنگی، مخفی‌کاری، قدرت کشندگی، دقت و بازوان بسیار بلندِ عدالتِ آمریکایی، همگی در نیمه‌شب به شکوه تمام به نمایش درآمدند.»

وی افزود: «به سال ۲۰۲۶ خوش آمدید؛ تحت هدایت پرزیدنت ترامپ، آمریکا بازگشته است.»

ارسال نظر