وزیر خارجه انگلیس: در شورای صلح غزه مشارکت نمی‌کنیم

وزیر خارجه انگلیس گفت این کشور به دلیل احتمال مشارکت روسیه در شورای پیشنهادی آمریکا برای صلح غزه، در مراسم امضای این ابتکار شرکت نمی‌کند.

وزیر خارجه انگلیس: در شورای صلح غزه مشارکت نمی‌کنیم

به گزارش سایت دیده بان ایران ؛p «ایوت کوپر» وزیر امور خارجه انگلیس شامگاه پنجشنبه در حاشیه نشست مجمع جهانی اقتصاد در «داووس» عنوان کرد: «دولت کر استارمر، نخست‌وزیر بریتانیا اکنون در جمع امضاکنندگان شورای صلح نخواهد بود.»

طبق گزارش «اسکای نیوز»، وزیر خارجه انگلیس ضمن آن دلیل  این تصمیم را نگرانی‌ها درباره حضور احتمالی «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه در این سازوکار دانست، گفت: «بریتانیا از طرح پیشنهادی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا برای صلح در خاورمیانه حمایت می‌کند.»

کوپر افزود: «اما درباره چارچوب حقوقی و پیامدهای سیاسی شورای پیشنهادی و نیز ترکیب احتمالی آن سوالات جدی وجود دارد و به همین علت انگلیس در مرحله کنونی به آن نمی‌پیوندد.»

بر اساس گزارش‌های منتشر شده، دونالد ترامپ این سازوکار را با هدف ادعایی تثبیت آتش‌بس و پیشبرد روند بازسازی غزه معرفی کرده و پیشنهاد داده است اعضای دائمی آن برای مشارکت، سهم مالی قابل‌توجهی بپردازند.

این درحالیست که بر اساس گزارش‌ها برخی دولت‌ها و حتی متحدان نزدیک واشنگتن نسبت به این ابتکار ابراز نگرانی کرده و می‌گویند چنین ساختاری می‌تواند جایگاه سازمان ملل متحد را دور بزند یا تضعیف کند.

 

ارسال نظر