فایننشال تایمز: چندین کشور اروپایی با عضویت اوکراین در این اتحادیه مخالفت کرده‌اند

یک نشریه انگلیسی روز دوشنبه نوشت که چندین کشور اروپایی با عضویت اوکراین در این اتحادیه در سال ۲۰۲۷ میلادی مخالفت کرده‌اند.

فایننشال تایمز: چندین کشور اروپایی با عضویت اوکراین در این اتحادیه مخالفت کرده‌اند

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، نشریه «فایننشال تایمز» روز دوشنبه به نقل از منابع مطلع نوشت که چندین کشور اروپایی با عضویت اوکراین در این اتحادیه در سال ۲۰۲۷ میلادی مخالفت کرده‌اند.

در این گزارش آمده است: «طرح اولیه ۲۰ ماده‌ای پایان جنگ اوکراین که در مذاکرات به رهبری آمریکا مورد بحث قرار گرفت، تاریخ عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا را ۲۰۲۷ تعیین کرده بود، اما پس از اعتراض برخی از کشورهای اتحادیه اروپا، این موضوع به حالت در دست بررسی تغییر پیدا کرد.»

«تاراس کاچکا» معاون نخست وزیری اوکراین نیز در گفتگو با این نشریه اذعان کرد که تاریخ پیوستن کی‌یف به اتحادیه اروپا هنوز مورد توافق قرار نگرفته است.

ارسال نظر