عربستان بر حمایت از «شورای صلح» به‌عنوان نهاد انتقالی در غزه تأکید کرد

کابینه عربستان حمایت خود را از «شورای صلح» ایجاد شده توسط رئیس‌جمهور آمریکا به‌عنوان نهادی انتقالی در غزه اعلام کرد.

عربستان بر حمایت از «شورای صلح» به‌عنوان نهاد انتقالی در غزه تأکید کرد

 

به گزارش  سایت دیده‌بان ایران، هیأت دولت عربستان در نشستی به ریاست محمد بن سلمان، ولیعهد این کشور، بار دیگر بر پایبندی ریاض به حمایت از مأموریت «شورای صلح» در نوار غزه به‌عنوان یک نهاد انتقالی برای پایان دادن به درگیری‌ها و آغاز روند بازسازی تأکید کرد؛ اقدامی که به گفته مقام‌های عربستانی، زمینه‌ساز تحقق امنیت و ثبات در منطقه خواهد بود.

در این نشست کابینه که روز سه‌شنبه برگزار شد، بر همسویی این رویکرد با قطعنامه شماره ۲۸۰۳ شورای امنیت سازمان ملل تأکید شد که این قطعنامه‌ تشکیل سازوکار انتقالی برای مدیریت اوضاع غزه و حرکت به‌سوی صلح پایدار را مورد حمایت قرار می‌دهد.

بر اساس اعلام وزارت خارجه عربستان، فیصل بن فرحان، وزیر امور خارجه این کشور، هفته گذشته در مراسمی که در حاشیه اجلاس داووس در سوئیس برگزار شد، منشور تأسیس «شورای صلح» را با حضور دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا و رهبران و نمایندگان شماری از کشورها امضا کرد.

وزارت خارجه عربستان در بیانیه‌ای اعلام کرد امضای منشور تأسیس شورای صلح از سوی وزیر خارجه، تأکیدی دوباره بر تعهد ریاض به حمایت از این شورا به‌عنوان نهاد انتقالی برای پایان دادن به بحران در نوار غزه است؛ نهادی که مأموریت آن، علاوه بر توقف درگیری‌ها، حمایت از روند بازسازی و حرکت به‌سوی صلحی عادلانه و پایدار عنوان شده است.

در ادامه این بیانیه آمده است که این ابتکار با هدف فراهم کردن بستر امنیت و ثبات برای کشورهای منطقه و ملت‌های آن دنبال می‌شود.

پیشتر عربستان به همراه هفت کشور عربی و اسلامی دیگر، در بیانیه‌ای مشترک از دعوت دونالد ترامپ برای پیوستن به «شورای صلح» استقبال کردند.

در این چارچوب، کشورهایی مانند مصر، پاکستان و امارات نیز که پیش‌تر پیوستن خود به این شورا را اعلام کرده بودند، به‌عنوان اعضای مشارکت‌کننده معرفی شده‌اند.

 

ارسال نظر