گاردین: آمریکا قصد دارد یک پایگاه نظامی در غزه بسازد

گاردین نوشت: «براساس سوابق قراردادهای هیئت صلح که توسط گاردین بررسی شده است، دولت ترامپ در حال برنامه‌ریزی برای ساخت یک پایگاه نظامی ۵۰۰۰ نفره در غزه است که بیش از ۳۵۰ هکتار وسعت دارد.»

گاردین: آمریکا قصد دارد یک پایگاه نظامی در غزه بسازد

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، گاردین نوشت: «براساس سوابق قراردادهای هیئت صلح که توسط گاردین بررسی شده است، دولت ترامپ در حال برنامه‌ریزی برای ساخت یک پایگاه نظامی ۵۰۰۰ نفره در غزه است که بیش از ۳۵۰ هکتار وسعت دارد.

این مکان به عنوان یک پایگاه عملیاتی نظامی برای نیروی ثبات‌بخش بین‌المللی در آینده در نظر گرفته شده است.

یکی از طرح‌هایی که توسط گاردین مورد بررسی قرار گرفته‌ است، ساخت مرحله‌ای یک پایگاه نظامی است که در نهایت مساحتی معادل ۱۴۰۰ متر در ۱۱۰۰ متر خواهد داشت و توسط ۲۶ برج دیده‌بانی زرهی نصب‌شده روی تریلر، یک میدان اسلحه کوچک، سنگرها و یک انبار تجهیزات نظامی برای عملیات احاطه شده است. کل پایگاه با سیم خاردار احاطه خواهد شد.

این استحکامات برای یک قطعه زمین مسطح در جنوب غزه برنامه‌ریزی شده است.

یک منبع مطلع به گاردین گفت که گروه کوچکی از پیشنهاددهندگان – شرکت‌های ساختمانی بین‌المللی با تجربه در مناطق جنگی – قبلاً از محل بازدیده کرده و منطقه به آنها نشان داده‌ شده است.

طبق گزارش‌ها، دولت اندونزی پیشنهاد اعزام تا ۸۰۰۰ نیرو را داده است. رئیس جمهور اندونزی یکی از چهار رهبر جنوب شرقی آسیاست که قرار است روز پنج‌شنبه در جلسه افتتاحیه هیئت صلح در واشنگتن دی‌سی شرکت کند.»

ارسال نظر