۲ دستیار نخست وزیر انگلیس استعفا دادند

پس از شکست سنگین حزب کارگر در انتخابات محلی هفته پیش، ۲ دستیار نخست وزیر انگلیس استعفا داده و از وی نیز خواستند تا اقدام مشابهی را انجام دهد.

۲ دستیار نخست وزیر انگلیس استعفا دادند

به گزارش دیدبان ایران، به نقل از یدیعوت آحارانانوت، تام راتلند (Tom Rutland) و جو موریس (Joe Morris)، ۲ دستیار کر استارمر نخست وزیر انگلیس امروز دوشنبه از سمت‌های خود استعفا دادند.

حزب کارگر به رهبری نخست‌وزیر انگلیس، در انتخابات محلی هفته پیش متحمل شکست‌های سنگین و زودهنگامی شد؛ نتیجه‌ای که عمق خشم رأی‌دهندگان را نشان می‌دهد و تردیدها درباره آینده سیاسی استارمر را افزایش داده است.

ذی‌نفع اصلی این تحول، حزب پوپولیست «اصلاح انگلیس» (Reform UK) به رهبری نایجل فاراژ، حامی پیشین برگزیت، بود که بیش از ۳۰۰ کرسی شورایی در انگلستان را به دست آورد و می‌تواند در اسکاتلند و ولز به اپوزیسیون اصلی در برابر حزب ملی اسکاتلند (استقلال‌طلب) و حزب «پلاید کامری» تبدیل شود.

استارمر در واکنش به این نتایج گفته بود: نتایج دردناک و بسیار سخت بود. این روزهای سخت عزم مرا برای تحقق تغییر وعده داده شده، سست نخواهد کرد.

پس از این شکست، حدود ۴۰ نماینده پارلمان از حزب کارگر به‌صورت علنی خواستار استعفا یا تعیین جدول زمانی خروج استارمر از رهبری حزب شدند. برخی از این نمایندگان حتی او را «کاملاً جدا از واقعیت سیاسی کشور» توصیف کرده‌اند.

ارسال نظر