علیرغم تخیلات ترامپ، ایران در این چند روز هیچ پاسخی به آمریکایی‌ها نداده است

ارگان رسانه ای وابسته به سپاه نوشت طی روزهای گذشته ایران هیچ پاسخی به آمریکایی‌ها درباره متن تفاهم نداده و به دلیل جنایات اسرائیل در لبنان، عملاً تبادل متن از طریق واسطه‌ها را نیز تا زمانی که شروط ایران درباره لبنان تامین شود، تعلیق کرده است.

علیرغم تخیلات ترامپ، ایران در این چند روز هیچ پاسخی به آمریکایی‌ها نداده است

به گزارش سایت دیدبان ایران؛ 

ارگان رسانه ای وابسته به سپاه نوشت دونالد ترامپ، رئیس دولت تروریستی آمریکا اعلام کرده است که «وضعیت با ایران به سرعت رو به تحول است و خیلی خوب خواهد شد. آنها (ایرانیان) می‌گویند که مذاکرات در حال تایید در ایران است».

 این در حالی است که اطلاعات حاکیست که طی روزهای گذشته ایران هیچ پاسخی به آمریکایی‌ها درباره متن تفاهم نداده و به دلیل جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان، عملاً تبادل متن از طریق واسطه‌ها را نیز تا زمانی که شروط ایران درباره لبنان تامین شود، تعلیق کرده است. 

بنابراین، ادعای ترامپ مبنی بر اینکه ایران در حال تایید موضوع است،‌ کاملاً با واقعیت متفاوت است.

ایران و جبهه‌ مقاومت همچنین تاکید کرده‌اند که در قبال جنایات صهیونیست‌ها در لبنان ساکت نخواهند نداشت.

ارسال نظر