پیام آمریکا به ایران: جلوی اسرائیل را در لبنان میگیریم / سیانان: معلوم نیست این پیام برای آغاز مذاکرات کافی باشد
شبکه خبری سیانان گزارش دادهاست که دولت ترامپ از مسیری به تهران پیام دادهاست که جلوی گسترش حملات اسرائیل در لبنان را خواهد گرفت.
به گزارش دیدبان ایران، در حالیکه به دلیل استمرار نقض آتشبس در لبنان به وسیله اسرائیل، مذاکرات برنامهریزی شده ایران و آمریکا در سوئیس برای مدت نامعلومی به تاخیر افتاد و دو طرف سفر خود را به سوئیس موقتا تعلیق کردند، یک رسانه آمریکایی خبر داد که واشنگتن در پیامی به تهران تعهد دادهاست که جلوی گسترش حملات اسرائیل به لبنان را بگیرد.
به نقل از یک منبع آگاه، در حالی که دولت ترامپ برای به جریان انداختن مذاکرات هستهای حساس و مهم با ایران تلاش میکند، ایالات متحده به ایران «پیغام داده» است که اسرائیل حملات خود در لبنان را بیش از این تشدید نخواهد کرد.
وقتی از این منبع سؤال شد که آیا آمریکا این تضمینها را ارائه خواهد داد یا خیر، وی گفت: «حزبالله آتشبس را نقض کرد. اسرائیل موافقت کرده که فعلاً اقدامی نکند و این موضوع به ایرانیها منتقل شده است؛ حالا بستگی به حزبالله دارد که حملاتش را متوقف کند.»
اسرائیل که از ابتدای اعلام توافق میان ایران و آمریکا حتی یک لحظه نیز حملات خود را به لبنان متوقف نکردهاست، در واکنش به هلاکت چهار نیروی نظامی این رژیم در خاک لبنان، صبح امروز حملات وحشیانهای را در سراسر لبنان از جمله شهر نبطیه، بزرگترین شهر نوار جنوبی لبنان انجام داد.
سیانان نوشتهاست ایران خواستار تضمینهایی شده است مبنی بر اینکه پیش از برگزاری مذاکرات برنامهریزیشده در سوئیس با حضور جیدی ونس، معاون رئیسجمهور و دیگر مقامات ارشد، خصومتها در لبنان پایان یابد.
اطلاعات را به ایرانیها منتقل کرده و آیا این اقدام برای تعیین زمان مجدد گفتگوهای فنیِ برنامهریزیشده کافی خواهد بود یا خیر.