ادعای اوکراین درباره سرنگونی ۱۱۱ پهپاد روسیه طی شب گذشته
در حالی که مقامهای محلی منطقه زاپروژیا در اوکراین از کشته و زخمی شدن دستکم چهار نفر در حملات روسیه خبر دادند، نیروی هوایی اوکراین ادعا کرد که شب گذشته ۱۱۱ پهپاد روسیه را سرنگون کرده است.
به گزارش سایت دیدبان ایران، نیروی هوایی اوکراین مدعی شد که ۱۱۱ پهپاد از ۱۳۳ پهپاد روسی که شب گذشته برای هدف قرار دادن مناطق مختلف این کشور به پرواز درآمده بودند، سرنگون شدند.
به نقل از یک مقام روسی گزارش داد که در پی حمله پهپاد اوکراینی، آتشسوزی در یک منطقه صنعتی در باشقیرستان در جنوب غربی روسیه رخ داد.
در خبری دیگر، رئیس اداره نظامی منطقه زاپروژیا در اوکراین اعلام کرد که در حملات روسیه به این منطقه، یک نفر کشته و سه نفر زخمی شدند.
به نقل از مقام های اوکراینی تأکید کرد که در پی حمله روسیه، آتشسوزیهایی در بندر ایزمایل در جنوب غربی این کشور اتفاق افتاده است.
این تحولات در حالی است که ارتش روسیه اعلام کرد که به پیشروی های خود در جنگ علیه رژیم کییف ادامه می دهد و روز چهارشنبه هم به تعدادی از زیرساختهای بندری و کشتیهای در خدمت نیروهای مسلح اوکراین حمله کرده است.