حمله موشکی اوکراین به روسیه با ۲ کشته و ۱۶ زخمی

الکساندر شووایف سرپرست فرمانداری بلگورود روسیه گفت که در پی حمله موشکی اوکراین به بلگورود در نزدیکی مرز روسیه با اوکراین ۲ نفر کشته و ۱۶ تن زخمی شدند.

حمله موشکی اوکراین به روسیه با ۲ کشته و ۱۶ زخمی

به گزارش سایت دیدبان ایران، نوشت که بر اثر حمله موشکی عصر یکشنبه اوکراین به یک مرکز تجاری ۲ نفر کشته شدند.

وی افزود که این حمله همچنین باعث آتش سوزی در هفت انبار در شهر بلگورود شد. بلگورود در نزدیکی مرز روسیه با اوکراین واقع است.

حملات روسیه و اوکراین طی ماه‌های اخیر تشدید شده است و کی‌یف در عملیات خود تمرکز بیشتری بر اهداف اقتصادی روسیه داشته است.

اوکراین همچنین طی هفته‌های گذشته چندین مرکز متعلق به «وایلدبریس» بزرگ‌ترین خرده‌فروش اینترنتی روسیه را هدف قرار داده و این شرکت را به دلیل ادعای تامین قطعات مورد استفاده ارتش روسیه، هدفی مشروع توصیف کرده است؛ ادعایی که مسکو آن را رد می‌کند.

ارسال نظر