لاوروف: برای زلنسکی دعوت‌نامه ارسال کردیم

سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه در اظهاراتی با اشاره به اظهار تمایل ولودیمیر زلنسکی برای مذاکره رو در رو با ولادیمیر پوتین همتای روسی خود، تاکید کرد که دعوتنامه‌ای برای رئیس جمهور اوکراین ارسال شده است.

لاوروف: برای زلنسکی دعوت‌نامه ارسال کردیم

به گزارش سایت دیدبان ایران، خبرنگاران اظهار کرد: دعوت از این فرد (زلنسکی) انجام شده و اگر او خواهان دیدار است، باید به مسکو بیاید.

وی افزود: این دعوت در حالی است که او هنوز فرمان پیشین خود مبنی بر ممنوعیت تماس با پوتین و مقام‌های روسی را لغو نکرده است.

وزیر خارجه روسیه همچنین با اشاره به اظهارات اخیر زلنسکی درباره تمایلش به دیدار با پوتین، افزود: ارسال دعوتنامه از سوی ما نشانه نهایت حسن نیت مسکو است.

خبرگزاری ریانووستی، پوتین پیش‌تر بارها اعلام کرده است که زلنسکی در صورت تمایل به گفت وگو می‌تواند به مسکو سفر کند.

دیمیتری پسکوف سخنگوی کرملین نیز پیش‌تر تائید کرده بود که دعوت از زلنسکی برای سفر به مسکو همچنان به قوت خود باقی است.

سخنگوی کرملین پیش از این در اظهاراتی با رد پیشنهاد زلنسکی برای دیدار با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در حاشیه نشست گروه ۲۰ در میامی، تاکید کرد که برگزاری چنین دیداری ممکن نیست و هرگونه مذاکره میان آنها تنها در مسکو قابل انجام است.

وی افزود: موضع قاطع روسیه این است که چنین دیداری فقط می‌تواند در مسکو برگزار شود.

رئیس جمهور اوکراین پیش‌تر و پس از دیدار با فرستادگان ویژه آمریکا، تأکید کرده بود که مسائل پیچیده ارضی در مناقشه میان کی‌یف با مسکو، تنها در صورت دیدار و مذاکره مستقیم او با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه قابل حل است.

زلنسکی در کنفرانس خبری مشترک خود با استیو ویتکاف نماینده ویژه دونالد ترامپ و جرد کوشنر داماد و مشاور رئیس جمهور آمریکا، گفت: مساله ارضی همچنان موضوع مهمی است.

وی افزود: به نظرم چنین مسائل پیچیده‌ای فقط در سطح رهبران قابل حل و فصل است.

ارسال نظر