توافق صلح میان آمریکا و طالبان امضا شد/ آغازصلح برای افغانستان؛ یک امتیاز بزرگ برای ترامپ در آستانه انتخابات
وافق صلح میان آمریکا و طالبان امروز شنبه، ۱۰ اسفند در پایتخت قطر، به امضا رسید. این توافق پس از نزدیک به ۱۷ ماه مذاکره مستقیم آمریکا و طالبان طی مراسمی رسمی با حضور نمایندگانی از چندین کشور در دوحه به امضا رسید. نیویورک تایمز اخیرا گزارش داد که دونالد ترامپ به طور مشروط موفقت خود را برای صلح با طالبان اعلام کرده است.
نیویورک تایمز اخیرا گزارش داد که دونالد ترامپ به طور مشروط موفقت خود را برای صلح با طالبان اعلام کرده است.پس از این گزارش نیز، خبرگزاری «آسوشیتد پرس» به نقل از یک مقام آمریکایی این گزارش را تایید کرد و سپس مقامات آمریکا و افغانستان اعلام کردند که مذاکرات برای این توافق میان ۲ طرف در جریان است.
بر اساس این توافق در صورتی که طی یک دوره ۷ روزه طالبان اراده و تمایل خود را برای توقف خشونتها نشان دهد توافق امضا خواهد شد و بر اساس آن آمریکا نیروهای خود را از افغانستان خارج میکند