تعلیق بودجه سازمان بهداشت جهانی توسط ترامپ /سازمان بهداشت جهانی "حقیقت " را درباره آنچه در مرکز شیوع کرونا بیان نکرد

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرد به دلیل قصور سازمان بهداشت جهانی در مواجه با بحران ویروس کرونا، کمک مالی آمریکا به این نهاد بین المللی را تعلیق می‌کند. دونالد ترامپ در جریان کنفرانس خبری خود در کاخ سفید تاکید کرد که سازمان بهداشت جهانی در واکنش به شیوع ویروس کرونا در انجام «وظیفه اصلی خود» ناکام بوده است. رئیس جمهوری آمریکا این سازمان وابسته سازمان ملل را متهم کرد که «حقیقت» را درباره آنچه که در مرکز شیوع ویروس کرونا در شهر ووهان در چین روی داده را بیان نکرد.

تعلیق بودجه سازمان بهداشت جهانی توسط ترامپ /سازمان بهداشت جهانی "حقیقت " را درباره آنچه در مرکز شیوع کرونا بیان نکرد

به گزارش سایت دیده بان ایران ؛ دونالد ترامپ در جریان کنفرانس خبری خود در کاخ سفید تاکید کرد که سازمان بهداشت جهانی در واکنش به شیوع ویروس کرونا در انجام «وظیفه اصلی خود» ناکام بوده است.

رئیس جمهوری آمریکا این سازمان وابسته سازمان ملل را متهم کرد که «حقیقت» را درباره آنچه که در مرکز شیوع ویروس کرونا در شهر ووهان در چین روی داده را بیان نکرد.

دونالد ترامپ همچنین سازمان بهداشت جهانی را به جانبداری از چین متهم کرده است.

رئیس جمهوری آمریکا گفت که سازمان بهداشت جهانی اطلاعات نادرست در خصوص ویروس کرونا منتشر کرده و با اقدام آمریکا در ممنوعیت ورود مسافران از چین مخالفت کرد.

سازمان بهداشت جهانی یک روز پس از محدودیت های اعمال شده توسط رئیس جمهوری آمریکا در خصوص ورود افراد از چین به ایالات متحده گفته بود، ممنوعیت سفر گسترده که بر تجارت و مسافرت های بین المللی اثر می گذارد برای مقابله با ویروس کرونا ضروری نیست.

 

دونالد ترامپ در ادامه گفت: من به دولتم دستور داده‌ام در جریان بررسی نقش سازمان بهداشت جهانی در سوء مدیریت جدی و لاپوشانی شیوع ویروس کرونا، کمک‌ها به آن متوقف شود.

رئیس جمهوری آمریکا تاکید کرد: سازمان بهداشت جهانی در انجام وظیفه اصلی خود ناکام بوده و می‌بایست در این باره پاسخگو باشد.

به دنبال این اظهارات دونالد ترامپ، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل در بیانیه‌ای گفته است، الان زمان مناسبی برای کاهش منابع فعالیت‌های سازمان بهداشت جهانی یا هر سازمان بشردوستانه درگیری با مقابله با شیوع ویروس کرونا نیست.

دبیرکل سازمان ملل تصریح کرده است: الان زمان اتحاد و همکاری جامعه بین‌المللی برای همبستگی جهت متوقف کردن این ویروس و پیامدهای ویرانگر آن است.

تدروس آدانوم گبریسوس، مدیرکل سازمان جهانی بهداشت، هم پیشتر ضمن دفاع از عملکرد این نهاد وابسته به سازمان ملل ابراز امیدواری کرد که بودجه این نهاد همچنان تامین شود.

 

ارسال نظر