کد خبر: 225766
A
روزنامه گردی دیدبان تاریخ ۲۱ خرداد ۱۳۵۱؛

اتوبان سوم دسترسی به ورزشگاه یکصد هزار نفری آریا مهر با نام "تاج" ساخته می شود

پیشنهاد شهرداری به وزارت راه در باب ایجاد جاده سوم استادیوم آریامهر مورد موافقت قرار گرفته است و حدود ۱۰ میلیون تومان اعتبار برای اجرای پروژه تعیین شده است. شهردار تهران افزود: بموجب این طرح خیابان ۴۵ متری تاج که بزرگراه ونک را به برق آلستوم متصل می کند از آنجا تا زیباشهر ادامه خواهد یافت و پس از عبور از زیر آپارتمانهای کن و عبور از رودخانه کن به پشت استادیوم آریامهر متصل خواهد شد.

اتوبان سوم دسترسی به ورزشگاه یکصد هزار نفری آریا مهر با نام "تاج" ساخته می شود

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ تیتر یک شماره امروز یک‌شنبه ۲۱ خرداد سال ۱۳۵۱ روزنامه اطلاعات به سیل مهیب در آذربایجان و خراسان به همراه چاپ عکسی از این رخداد اشاره دارد. اطلاعات اضافه کرده که دهها خانه منهدم شده و صدها نفر بی خانمان شده اند. قطارهای تهران تبریز هم متوقف شده اند.

سیل در آمریکا هم ۵۰۰ نفر را ناپدید و صدها نفر را مجروح کرده است. مدرسه عالی تربیت بدنی هم از مهرماه در تهران آغاز بکار می کند و خبر دیگر هم اینکه یک اتوبان جدید به استادیوم آریامهر کشیده می‌شود. این خبر را شهردار تهران اعلام داشته که متن خبر که در صفحه چهارم روزنامه کار شده به شرح زیر می باشد؛

یک اتوبان دیگر از انتهای زیباشهر به استادیوم یکصدهزار نفری آریامهر کشیده می‌شود.

IMG_20250611_080310_711

این جاده جدید که با همکاری شهرداری پایتخت و وزارت راه احداث می‌شود شامل ۸ کیلومتر راه و یک پل بر روی رودخانه کن خواهد بود.

امروز دکتر غلامرضا نیک پی شهردار پایتخت ضمن تایید این برنامه اظهار داشت؛

پیشنهاد  شهرداری به وزارت راه در باب ایجاد جاده سوم استادیوم آریامهر مورد موافقت قرار گرفته است و حدود ۱۰ میلیون تومان اعتبار برای اجرای پروژه تعیین شده است.

IMG_20250611_080310_265

شهردار تهران افزود:

بموجب این طرح خیابان ۴۵ متری تاج که بزرگراه ونک را به برق آلستوم متصل می کند از آنجا تا زیباشهر ادامه خواهد یافت و پس از عبور از زیر آپارتمانهای کن و عبور از  رودخانه کن به پشت استادیوم آریامهر متصل خواهد شد.

وزارت راه موافقت کرده است پل رودخانه کن را احداث کند و آسفالت قسمتی را که متصل به استادیوم‌ آریامهر می‌شود تقبل نماید.

سهم هزینه شهرداری برای احداث این جاده ۶ میلیون تومان و حدود ۴ میلیون تومان هم بعهده وزارت راه است.

خبرنگار ما گزارش می دهد احداث جاده سوم تهران - استادیوم آریامهر تا پایان سال‌جاری تمام خواهد شد و ایجاد پل بر روی رودخانه کن حدود هفت ماه بطول خواهد انجامید.

شهرداری پایتخت ضمن اجرای این پروژه، آسفالت قسمت دیگر خیابان تاج را نیز انجام خواهد داد.

تهیه و تنظیم: مصطفی رحیمی مشکله

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر