در مدت ۱۰۵ سال جمعیت تهران ۲۲ برابر شده است
کیهان ۲۸ صفحه ای روز سه شنبه ۵ مرداد سال ۱۳۵۰ در کنار تیتر قرمز رنگ اسامی بقیه قبولشدگان کنکور سراسری، خبر اول آن اختصاص دارد به مسابقه بوکس بین محمدعلی کلی و جو فریزیر که کلی به سختی حریف خود را شکست داده است. متن آئین نامه قانون نحوه رسیدگی به تخلفات رانندگی هم اعلام شده که جرایم رانندگی بین ۱۰ تا ۱۰۰ تومان تعیین شده است. کیهان خبر داه هویدا از همسرش جدا شده و در سخنانی در سمینار توجیه قانون شرکتهای تعاونی فروشگاههای دولتی گفته که این فروشگاهها هم گرانفروشی می کنند.

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ کیهان ۲۸ صفحه ای روز سه شنبه ۵ مرداد سال ۱۳۵۰ در کنار تیتر قرمز رنگ اسامی بقیه قبولشدگان کنکور سراسری، خبر اول آن اختصاص دارد به مسابقه بوکس بین محمدعلی کلی و جو فریزیر که کلی به سختی حریف خود را شکست داده است.
متن آئین نامه قانون نحوه رسیدگی به تخلفات رانندگی هم اعلام شده که جرایم رانندگی بین ۱۰ تا ۱۰۰ تومان تعیین شده است.
کیهان خبر داه هویدا از همسرش جدا شده و در سخنانی در سمینار توجیه قانون شرکتهای تعاونی فروشگاههای دولتی گفته که این فروشگاهها هم گرانفروشی می کنند.
تیتر دیگر به دکتر اقبال اختصاص دارد که در یک مصاحبه مطبوعاتی گفته که ایران و ژاپن یک کارخانه عظیم پتروشیمی ایجاد می کنند و قراردادهای جدید نفت، امتیازات جالب و بی سابقه ای برای ایران دارد.
خبر مهم بخش بین الملل روزنامه هم اینکه رهبر کودتای سودان تیرباران شد.
روزنامه را ورق می زنیم به صفحه اقتصادی آن می رویم به خبری با عنوان در مدت ۱۰۵ سال جمعیت تهران ۲۲ برابر شده است بر می خوریم که متن خبر به شرح زیر می باشد؛
بر اساس تحقیقاتی که از طرف موسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی انجام شده، جمعیت تهران از سال ۱۲۴۰ تا ۱۳۴۵ ( ۱۰۵ سال) بالغ بر ۲۲ برابر شده است.
شهر تهران که در دوران سلسله قاجاریه بعنوان پایتخت برگزیده شد تا به حال دارای رشد بسیار سریعی بوده و در آینده نیز این رشد سریع ادامه خواهد یافت.
بطور مثال در سال ۱۲۴۰ جمعیت تهران ۱۲۰ هزار نفر گزارش شده بود که حال آنکه این جمعیت در سال ۱۳۴۵ به دو میلیون و ۶۸۰ هزار نفر رسیده است.
بر اساس پیش بینی که در بخش جمعیت شناسی موسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی انجام یافته، جمعیت تهران در سالهای آتیه به قرار زیر خواهد بود؛
سال ۱۳۵۰: سه میلیون و ۳۶۰ هزار نفر
سال ۱۳۵۵: چهار میلیون و ۳۲۰ هزار نفر
سال ۱۳۶۰: شش میلیون و ۹۸۰ هزار نفر
سال ۱۳۷۰: هشت میلیون و ۷۳۰ هزار نفر
در این گزارش قید شده است که مهاجرت در افزایش جمعیت تهران نقش اساسی دارد و آمارگیری ها و پیش بینی ها نشان می دهد که آهنگ افزایش مطلق جمعیت تهران به میزان زیادی متاثر از مهاجرت است بطوریکه بدون تاثیر عامل مهاجرت، جمعیت شهر تهران در سال ۱۳۷۰ به حدود نصف حداقل جمعیت پیش بینی شده خواهد رسید یعنی فقط چهار میلیون و ۵۰۰ هزار نفر.
تهران شهری است که میتوان گفت در دست اجاره نشین هاست و اجاره نشینی در تهران بسیار رواج دارد و علاوه بر آن تعداد زیادی از اجاره نشینان شهری کشور مقیم تهران هستند.
تهیه و تنظیم: مصطفی رحیمی مشکله