روزنامه گردی، دیدبان تاریخ ۱۹ بهمن ۱۳۵۱؛

اردشیر زاهدی سفیر ایران در واشنگتن شد/ اتحادیه نوکر و کلفت ها تأسیس شد

طرح جدید مسکو برای مذاکرات صلح خاورمیانه و اینکه کرملین معتقد است که بعد از ویتنام نوبت خاورمیانه است، تیتر یک شماره امروز پنجشنبه ۱۹ بهمن سال ۱۳۵۱ روزنامه اطلاعات است. عکس خبری امروز روزنامه هم به حضور خانواده سلطنتی در سن موریتس اختصاص دارد‌. کیسینجر مشاور رئیس جمهور آمریکا هم در راه عزیمت به ماموریت خاورمیانه بامداد امروز به تهران آمده است. اطلاعات نوشته این سومین بار است که مشاور نیکسون به تهران می آید و این بار نیز مانند گذشته خبرنگاران را غافلگیر کرده است. تیتر دیگر روزنامه اینکه از طرف دانشگاه‌ها و مدارس عالی دولتی و غیر دولتی، سال آینده ۵ هزار دانشجو بیشتر پذیرفته می شوند. طرح آزادی کسب در محلات مسکونی هم به وزارت کشور پیشنهاد شده و با تصویب آئین نامه خاص در هیات دولت، کارمندان دولت کالاها را ارزانتر خواهند خرید. خبر آخر هم اینکه تأسیس اتحادیه نوکرها و کلفت ها مورد تقاضای خدمتکاران قرار گرفت و اتاق اصناف اظهارنظر کرده تا ۱۰ سال دیگر در تهران نوکر و کلفت پیدا نخواهد شد. به صفحه چهارم روزنامه می رویم با خبری با عنوان مناسبات ایران و آمریکا دورنمای روشنی دارد برخورد می کنیم متن گزارش رادر دیدبان تاریخ بخوانید

اردشیر زاهدی سفیر ایران در واشنگتن شد/ اتحادیه نوکر و کلفت ها تأسیس شد

به گزارش سایت دیده بان ایران؛  طرح جدید مسکو برای مذاکرات صلح خاورمیانه و اینکه کرملین معتقد است که بعد از ویتنام نوبت خاورمیانه است، تیتر یک شماره امروز پنجشنبه ۱۹ بهمن سال ۱۳۵۱ روزنامه اطلاعات است.

عکس خبری امروز روزنامه هم به حضور خانواده سلطنتی در سن موریتس اختصاص دارد‌.

کیسینجر مشاور رئیس جمهور آمریکا هم در راه عزیمت به ماموریت خاورمیانه بامداد امروز به تهران آمده است. اطلاعات نوشته این سومین بار است که مشاور نیکسون به تهران می آید و این بار نیز مانند گذشته خبرنگاران را غافلگیر کرده است.

تیتر دیگر روزنامه اینکه از طرف دانشگاه‌ها و مدارس عالی دولتی و غیر دولتی، سال آینده ۵ هزار دانشجو بیشتر پذیرفته می شوند.

طرح آزادی کسب در محلات مسکونی هم به وزارت کشور پیشنهاد شده و با تصویب آئین نامه خاص در هیات دولت، کارمندان دولت کالاها را ارزانتر خواهند خرید.

خبر آخر هم اینکه تأسیس اتحادیه نوکرها و کلفت ها مورد تقاضای خدمتکاران قرار گرفت و اتاق اصناف اظهارنظر کرده تا ۱۰ سال دیگر در تهران نوکر و کلفت پیدا نخواهد شد.

به صفحه چهارم روزنامه می رویم با خبری با عنوان مناسبات ایران و آمریکا دورنمای روشنی دارد برخورد می کنیم که به شرح زیر می باشد؛

اردشیر زاهدی سفیر جدید ایران در ممالک متحده آمریکا مقارن ظهر امروز رهسپار اروپا شد تا پس از توافقی کوتاه به واشنگتن عزیمت کند.

IMG_20260208_075435_873

زاهدی در آستانه عزیمت به محل ماموریت جدید در گفتگویی با اطلاعات، جای شک و تردید باقی نگذاشت که وی در ایامی که مقام سفارت ایران در واشنگتن را بر عهده می گیرد که محیط مناسبی بر روابط تهران و واشنگتن سایه افکنده و مناسبات میان دو کشور عالی است.

IMG_20260208_075436_793

او گفت بدون شک چگونگی روابط امروز ایران و آمریکا نسبت به ده سال قبل که او سفیر در واشنگتن بود تغییرات اساسی یافته.

زاهدی یادآوری کرد که مناسبات نزدیک و صمیمانه ای که میان ایران و آمریکا حکمفرما گردیده بخش عمده آن مدیون روابط نزدیک پرزیدنت نیکسون و شاهنشاه است.

زاهدی امروز هنگام ترک تهران در فرودگاه مهرآباد از طرف احمد میرفندرسکی قائم‌مقام وزیر خارجه، معاونان، مدیران کل و روسای ادارات وزارت خارجه و عده ای از شخصیتهای مملکتی و همچنین ژوزف فارلند سفیر آمریکا و سفرای چند کشور خارجی بدرقه گردید.

تهیه و تنطیم:مصطفی رحیمی مشکله

 

ارسال نظر