دخالت آمریکا در سیستم امنیتی خاورمیانه
غنی سازی را متوقف نمی کنیم. این تیتری است که بر پیشانی شماره امروز دوشنبه اول خرداد سال ۱۳۸۵ روزنامه اعتمادملی نشسته است و پاسخی است از سوی ایران به اتحادیه اروپا در پی ارائه مشوق ها و تنبیه هایی که این اتحادیه در ازای توقف غنی سازی در ایران پیشنهاد داده بود. عکس یک روزنامه هم به محمد باقر قالیباف شهردار تهران اختصاص دارد که در مراسم گشایش سامانه ۱۸۸۸ گفته است، ملاقاتهای رو در رو به نفع مسئولان است نه مردم. از مجلس شورای اسلامی هم خبر اینکه از سوی نمایندگان طرح منطقی کردن نرخ سود بانکی اصلاح شد. خبر آخر هم به ناشران و خواسته هایشان از مسئولان اختصاص دارد که درخواست کرده اند موانع نشر را از سر راه بردارید. به صفحه آخر روزنامه می رویم در باکس فراسوی این صفحه، به یادداشتی از روزنامه لس آنجلس تایمز درباره دخالت آمریکا در سیستم امنیتی خاورمیانه بر می خوریم که متن این خبر رادر روزنامه گردی دیدبان تاریخ می خوانیم
به گزارش سایت دیده بان ایران؛ غنی سازی را متوقف نمی کنیم. این تیتری است که بر پیشانی شماره امروز دوشنبه اول خرداد سال ۱۳۸۵ روزنامه اعتمادملی نشسته است و پاسخی است از سوی ایران به اتحادیه اروپا در پی ارائه مشوق ها و تنبیه هایی که این اتحادیه در ازای توقف غنی سازی در ایران پیشنهاد داده بود.
عکس یک روزنامه هم به محمد باقر قالیباف شهردار تهران اختصاص دارد که در مراسم گشایش سامانه ۱۸۸۸ گفته است، ملاقاتهای رو در رو به نفع مسئولان است نه مردم.

از مجلس شورای اسلامی هم خبر اینکه از سوی نمایندگان طرح منطقی کردن نرخ سود بانکی اصلاح شد.
خبر آخر هم به ناشران و خواسته هایشان از مسئولان اختصاص دارد که درخواست کرده اند موانع نشر را از سر راه بردارید.
به صفحه آخر روزنامه می رویم در باکس فراسوی این صفحه، به یادداشتی از روزنامه لس آنجلس تایمز درباره دخالت آمریکا در سیستم امنیتی خاورمیانه بر می خوریم که متن این خبر به شرح زیر می باشد؛
روزنامه لس آنجلس تایمز از استراتژی جدید دولت آمریکا برای ترغیب کشورهای حوزه خلیج فارس جهت اتخاذ سیاستهای محدود کننده علیه ایران خبر داد.
به نوشته این روزنامه آمریکایی، واشنگتن در حال توسعه برخی استراتژی محدود کننده با همسایگان جنوبی ایران در منطقه خلیج فارس است که با هدف گسترش سیستم های دفاع موشکی در منطقه و منع عبور و مرور کشتی هایی که با حمل قطعات مورد استفاده در فناوری هسته ای مشکوک هستند صورت می گیرد.
کاخ سفید در صدد القای این تفکر نزد اعراب خاورمیانه است که ایران هسته ای مساوی است با تهدید کشورهای منطقه.
در ادامه به نقل از معاون کنترل تسلیحات وزارت خارجه آمریکا می خوانیم:
ایران بدون تسلیحات هسته ای هم یک تهدید محسوب میشود اما اگر سلاح هسته ای هم داشته باشد، منطقه را آشوب زده خواهد کرد.
به ادعای یکی از مقامات ارشد وزارت خارجه آمریکا، کشورهای حاشیه خلیج فارس به شدت به این طرح علاقمندی نشان داده اند.
در پایان این یادداشت می خوانیم: این نخستین باری است که آمریکا تصمیم گرفته است به طور مستقیم در سیستم امنیتی یک منطقه دخالت کند و تغییراتی در آن ایجاد نماید این طرح به کشورهای منطقه کمک می کند تا حمل بارها در دریاهای آزاد را به طوز دقیق تری مورد کنترل و بررسی قرار دهد.
تهیه و تنطیم:مصطفی رحیمی مشکله