روزنامه گردی دیدبان تاریخ ۲۱ خرداد ۱۳۵۷؛

محل پروازهای بین المللی فرودگاه مهرآباد بزودی تغییر می کند‌

گرمای بی‌سابقه در خوزستان و ایجاد حالت فوق العاده، خبر اول و داغ امروز یکشنبه ۲۱ خرداد سال ۱۳۵۷ روزنامه اطلاعات است. ‌ این روزنامه در ادامه این خبر نوشته که خاموشی برق و گرما فعالیت‌های مردم‌ را فلج کرده و از فرط گرما غالب مغازه ها تعطیل شده اند. ‌ بازی امشب تیم‌ ملی فوتبال ایران مقابل پرو در جام جهانی ۱۹۷۸ هم خبر دیگر این روزنامه است. ‌ طرح جدیدی درباره وضع دانشجویان خارج از کشور ارائه شده و گویا قرار است طرح طبقه بندی مشاغل هم تغییر کند‌. ‌ شهرداری تهران هم برای مالکان و مستاجران اخطاریه فرستاده و حمل و نقل کارمندان دولت هم رایگان میشود. ‌ عکس یک خبری روزنامه هم به ورود پادشاه بحرین به ایران و استقبال از وی توسط محمدرضا شاه پهلوی در فرودگاه مهرآباد اختصاص دارد. ‌ محل پروازهای بین المللی فرودگاه مهرآباد تغییر می کند گزارش خبر رادر دیدبان تاریخ بخوانید.

محل پروازهای بین المللی فرودگاه مهرآباد بزودی تغییر می کند‌

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ گرمای بی‌سابقه در خوزستان و ایجاد حالت فوق العاده، خبر اول و داغ امروز یکشنبه ۲۱ خرداد سال ۱۳۵۷ روزنامه اطلاعات است.

این روزنامه در ادامه این خبر نوشته که خاموشی برق و گرما فعالیت‌های مردم‌ را فلج کرده و از فرط گرما غالب مغازه ها تعطیل شده اند.

بازی امشب تیم‌ ملی فوتبال ایران مقابل پرو در جام جهانی ۱۹۷۸ هم خبر دیگر این روزنامه است.

‌طرح جدیدی درباره وضع دانشجویان خارج از کشور ارائه شده و گویا قرار است طرح طبقه بندی مشاغل هم تغییر کند‌.

‌شهرداری تهران هم برای مالکان و مستاجران اخطاریه فرستاده و حمل و نقل کارمندان دولت هم رایگان میشود.

عکس یک خبری روزنامه هم به ورود پادشاه بحرین به ایران و استقبال از وی توسط محمدرضا شاه پهلوی در فرودگاه مهرآباد اختصاص دارد.

محل پروازهای بین المللی فرودگاه مهرآباد تغییر می کند. این خبر که در صفحه آخر امروز اطلاعات چاپ شده به شرح زیر می باشد؛

IMG_20260611_154210

همزمان‌ با پایان گرفتن  ساخت دو ترمینال بین المللی در فرودگاه مهرآباد، محل پروازهای بین المللی و داخلی هواپیماها تغییر خواهد کرد.

یکی از دو ترمینال جدید که به پروازهای بین المللی اختصاص داده میشود همان ساختمان مهرآباد است که سقف آن فرو ریخت. ترمینال دیگر نیز در کنار آن در حال ساخت است که تابستان امسال بهره برداری از این دو ترمینال آغاز می‌شود. این دو ترمینال نیاز ساکنین پایتخت را از حیث مسائل امور پروازی تا ۲ سال آینده که فرودگاه بزرگ تهران در جاده ساوه مورد بهره برداری قرار می گیرد تامین می کند.

یک مقام آگاه ضمن اعلام این خبر گفت با آماده شدن دو ترمینال جدید که یکی از آن قریبا تحویل می‌شود و دیگری نیز تا تابستان آماده تحویل خواهد شد، ترمینالی که به پروازهای بین المللی اختصاص دارد برای پروازهای داخلی مورد استفاده قرار می گیرد و پروازهای بین المللی به دو ترمینال جدید منتقل می‌شود.

IMG_20260611_154214

در ضمن دو ترمینال جدید عده بیشتری بدرقه کننده را می تواند بپذیرند و دارای تسهیلات فرودگاهی بیشتری است.

تهیه و تنظیم: مصطفی رحیمی مشکله

 

ارسال نظر